Бившият на Мартина сломен: Лъгала ме е от самото начало…

Бившият на Мартина сломен: Лъгала ме е от самото начало…
5 (100%) 1 vote

Мартина Джорджевич се оказа опасна хубавица, която е гонела интереса си още при стъпването си сред публиката на „Шоуто на Слави“. Оказва се, че красавицата е лъгала сценариста години наред!

Светльо Митев страда заради новата връзка на бившата му Мартина със Слави Трифонов

Светльо Митев страда заради новата връзка на бившата му Мартина със Слави Трифонов

Блондинката Мартина Джорджевич, която е настоящата изгора на Слави Трифонов, никога не е била влюбена в Светльо Митев – един от сценаристите в „Шоуто на Слави“. Цели 2 години тя е залъгвала писателя, че има чувства към него, но намерението й е било единствено да се добере до властта, а именно Слави Трифонов.

Веднага щом узнал, че Мартина се среща с началника му, Светльо събрал две и две и осъзнал защо го е напуснала жената, която му се кълнеше във вярност. Той все пак потърсил сметка на хубавицата и шокът за него е станал още по-голям, когато тя му съобщила, че е била заедно с него само за да бъде близо до Слави Трифонов, узна Kliuki.bg.

„Лъгала ме е още от началото. Жалкото е, че аз наистина я обичах, но не съм я познавал. Явно са я интересували единствено парите. Поредното ми разочарование в живота и любовта…“ – вайкал се Митев пред приятелите си.

Той обаче не се сърдел особено много на Слави Трифонов, понеже знаел, че Мартина му се е хвърлила на врата, а шоуменът я приел, понеже имал нужда от нова изгора, след като се разочаровал тотално от Мартина Огнянова.

Това не е първият такъв случай, в който Слави забива нож в гърба на свой колега или приятел. Историята му с Аделина Димитрова, която днес е омъжена за Борис Солтарийски, е известна на обществеността. Бившата му Мартина също е била близка с Борис. Шоуменът обаче никога не е криел, че възприема своите нужди като най-важни и изобщо не се притеснява да отнема жените на своите близки.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар