Мартина Джорджевич се оказа опасна хубавица, която е гонела интереса си още при стъпването си сред публиката на "Шоуто на Слави". Оказва се, че красавицата е лъгала сценариста години наред!

[caption id="attachment_341706" align="alignright" width="300"]Светльо Митев страда заради новата връзка на бившата му Мартина със Слави Трифонов Светльо Митев страда заради новата връзка на бившата му Мартина със Слави Трифонов[/caption]

Блондинката Мартина Джорджевич, която е настоящата изгора на Слави Трифонов, никога не е била влюбена в Светльо Митев - един от сценаристите в "Шоуто на Слави". Цели 2 години тя е залъгвала писателя, че има чувства към него, но намерението й е било единствено да се добере до властта, а именно Слави Трифонов.

Веднага щом узнал, че Мартина се среща с началника му, Светльо събрал две и две и осъзнал защо го е напуснала жената, която му се кълнеше във вярност. Той все пак потърсил сметка на хубавицата и шокът за него е станал още по-голям, когато тя му съобщила, че е била заедно с него само за да бъде близо до Слави Трифонов, узна Kliuki.bg.

"Лъгала ме е още от началото. Жалкото е, че аз наистина я обичах, но не съм я познавал. Явно са я интересували единствено парите. Поредното ми разочарование в живота и любовта..." - вайкал се Митев пред приятелите си.

Той обаче не се сърдел особено много на Слави Трифонов, понеже знаел, че Мартина му се е хвърлила на врата, а шоуменът я приел, понеже имал нужда от нова изгора, след като се разочаровал тотално от Мартина Огнянова.

Това не е първият такъв случай, в който Слави забива нож в гърба на свой колега или приятел. Историята му с Аделина Димитрова, която днес е омъжена за Борис Солтарийски, е известна на обществеността. Бившата му Мартина също е била близка с Борис. Шоуменът обаче никога не е криел, че възприема своите нужди като най-важни и изобщо не се притеснява да отнема жените на своите близки.