Абитуриентка изпрати и Георги Кадиев, който не спести средства, за да докаже бащинска гордост и любов

Абитуриентката на Георги Кадиев рискува да фалира депутата, но усилията на фамилията му си струват!

Милото чедо на депутата от БСП предизвика истински взрив в социалната мрежа. Народният избранник има известни проблеми с Партията – майка, но доказа, че у дома го чака истински повод за гордост и...разхищение.

Щастливият Кадиев тези дни изпраща дъщеря си Мария на бал, научи kliuki.bg. Абитуриентската вечер на госпожицата се състоял в баровския комплекс Вила Виктория в Ловния парк. Депутатът, като останалите горди родители от класа й, не се скъпил и дал над 100 лева за куверт за вечерта.

Хубавата му Мария поканила у дома само най-близки роднини и приятели. Всички оценили появата й в прекрасна бална рокля за 1500 лева. Най-много им допаднал избора й на возило – черна чайка, класа „лукс”. mariakadievaa Кадиев душа давал за момиченцето си, която му се отплащала само поводи да се хвали с нея. Красавицата била сред отличничките на американския колеж. Специалната абитуриентка избрала точно това училище с идеята да получи идеална подготовка за обучение в Щатите.

Таксата за обучението е повече от впечатляваща - 3500 евро на година, но всеки цент от нея си струва. Кадиев се хвалил, че Мария била сред призьорите с president's list на американския колеж. Хубавата абитуриентка била вече приета в американски университет. mariakadieva Кадиев има диплома за завършена магистратура по Публична администрация. Мария Кадиева ще последна примера на тате, но ще прекара в странство поне четири години. За целта фамилията на депутата спастрила близо 250 000 лева само за такси, твърдят от BIG5.BG. Познавачи на живота на американските студенти смятат, че издръжката на момичето ще коства на депутата поне двойно по-скъпо. Това обаче не стреснало семейството на хубавата абитуриентка, които са решили да гарантират бъдещето й.