Ужас: Нещастие в дома на Венета Райкова, тя е в шок! (още разкрития)

Ужас: Нещастие в дома на Венета Райкова, тя е в шок! (още разкрития)
4 (80%) 2 votes

Венета Райкова полудя от тревога и предприе драстичен ход!

Водещата Венета Райкова изпадна в истински шок и предприе драстичен ход след нещастието в дома й. Поне нещастие според мнението на блондинката, която била убедена, че злото е проникнало в къщата й и е причина за сполетелите я напоследък беди. Това разкриха нейни близки, притеснени за душевния й мир.

Венета Райкова от известно време не била на себе си и се кълняла, че има направена черна магия в дома й. Символ на това бил гарванът, който я накълва по главата съвсем случайно, докато вървеше по улицата преди седмица, както и фактът, че новото й предаване „Дневнкът на Венета“ има убийствено нисък рейтинг.

Венета Райкова

Венета Райкова е станала повече от суеверна

Затова Венета Райкова не мирясала, докато не извикала свещеник в къщата си, който да прогони злите духове с половинчасови молитви и къдене с тамян. „Преди това Венета беше няколко пъти при своята лична ясновидка Стефка от Бургас, но тя не успя да й помогне. Поне Вени сметна така. Затова беше категорична, че само поп може да й върне спокойствието и го направи“, разказват близки на суеверната водеща.

Припомняме, че Венета Райкова отдавна се е вживяла в окултното и не престава да чете литература за духовно извисяване, пречистване от злото и тем подобни неща. Тя отдава смисъл и значение на всяко едно нещо, което се случва с нея или около нея, а ужасът й от магии и зли очи е несравним с нищо.

Затова сега, когато вече свещеникът отишъл в дома й и изпълнил мисията си, русокоската си отдъхнала. Тя била убедена, че молитвите на попа ще помогнат и на бъдещите й отношения с половинката Тишо, който напоследък също се бил отдалечил от нея.

Двамата все по-рядко се отдавали на интимни ласки, а Тишо се оправдавал с многото работа по новия си бизнес и проблемите в ресторанта си. Венета Райкова обаче била убедена, че и това се дължи на лошите енергии, които отчето се постарало да изчисти до една.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ужас: Нещастие в дома на Венета Райкова, тя е в шок! (още разкрития)”

  1. Елица

    ян. 26. 2016

    Венета, не търси причината и решението на неуспехите си в езотериката, окултното и прочее. Знай, че хората просто не те харесват. Харесват се смели, кадърни политически журналисти с почерк, различен от този на политкоректния Мейнстрийм. Лигавщини като Горещо не ни интересуват, а ти си срина името с това идиотско предаване, в което се показа не скандална, а проста. Съжаляваме, тук не е Америка и тези бълвочи нас не ни интересуват. Самият факт, че си на нивото на Лозанова, която се видя кадърна да ти бъде конкуренция, показва на колко ниско ниво си. Освен това се държиш надуто, нахакано, а повярвай, нямаш никакви качества за това. Разбери, ние търсим интелигентни хора, които казват нещо, а ти не си. Мъжът ти е същият некадърник. Намери си друга работа.

Добавете коментар