Драма: Ето какво не знаем за Иван Манчев! (истината за семейството му + още разкрития)

Драма: Ето какво не знаем за Иван Манчев! (истината за семейството му + още разкрития)
3 (60%) 3 votes

Иван Манчев за кратко време се превърна в любимец на зрителите, макар че личният му живот оставаше в сянка!

Иван Манчев или още шеф Манчев, както го знаят повечето българи, се превърна в любимец на зрителите за сравнително кратко време. Съветите и безценната помощ, която той дава на ресторантьори от различни градове с предаването си „Кошмари в кухнята“ се радва на огромна популярност и одобрение.

Малко от нас обаче са се запитвали какъв е Иван Манчев извън професионалния живот, а още по-малко са тези, които знаят, че таи огромна болка в душата си. Именно за тази мъка проговори той този уикенд в предаване по Нова телевизия, когато разказа със сълзи на очи за загубата на най-любимия си човек, своя баща.

Иван Манчев

Иван Манчев се разплака от мъка за изгубения си баща

Иван Манчев не сдържа сълзите си като призна, че е изгубил баща си неочаквано рано и че винаги е чувствал, че има да му каже още толкова много неща. „Улавям се понякога и това е често, че си говоря с него наум. Толкова ценни съвети и уроци ми е давал през годините, той е човекът, на когото най-много се възхищавам на този свят. А това, че не е до мен сега, е най-голямото ми страдание“, сподели разчувстван Иван Манчев.

Той обаче призна, че съпругата и децата му поне донякъде успяват да запълнят празнината в душата му, оставена от баща му. И поиска отново прошка на жена си, която преди няколко години едва не изгубил заради собствената си глупост.

„Казвал съм го и преди – не се оправдавам, но като повечето мъже и на мен ми се случи да залитна встрани и бях на косъм да жертвам семейството си. Децата ми бяха още много малки и не разбираха, а аз хлътнах като идиот по една жена. Визията за мен никога не е била определяща, но когато красота, ум и характер се съчетаят в едно, става страшно“, разказва Иван Манчев.

Той обаче се радва, че в крайна сметка е направил правилния избор и той е да остане при съпругата и наследниците си, за което винаги ще бъде благодарен на съдбата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Драма: Ето какво не знаем за Иван Манчев! (истината за семейството му + още разкрития)”

  1. Ina

    юни 01. 2015

    Ako vsichki balgari prilichahme na shef Manchev,Bulgaria shteshe blesti…

Добавете коментар