Наглеци нападнаха Яна Маринова! (Актрисата пропищя от посегателства)

Наглеци нападнаха Яна Маринова! (Актрисата пропищя от посегателства)
4 (80%) 2 votes

Яна Маринова е потресена

Наглеци нападнаха Яна Маринова. Актрисата, която остана на второ място в адреналиновото шоу „И аз го мога” пропищя от нагли кибер разбойници. Мистериозните нахалници са й спретнали не един и два, а цели четири фалшиви профила във Фейсбук. Каскадьорката изпаднала в ужас, когато нейни приятели започнали да й се обаждат с шокиращи въпроси.

Те я питали защо й трябва еди каква си голяма сума пари, има ли нужда да се лекува в чужбина, как е здравословното състояние на най-близките й. Защото в един от профилите й се отправял апел за спешна материална помощ, пише Слава. От друг, също „неин” профил пък се сипели нецензурни думи и вулгарни приказки, каквито героинята на „Стъклен дом” отрича някога да е използвала през живота си.

Яна Маринова не може да се отърве от фантоми

Яна Маринова не може да се отърве от фантоми

Яна Маринова се чуди как да се спаси от ментетата в социалната мрежа. Въпреки впечатляващата си биография, участвала е в много серийни български филми, театрални постановки и чужди кинопродукции. Въпреки че е била многократно водеща на различни издания и каскадьор в редица филми, брюнетката става особено популярна от последното си участие в „И аз го мога”.

А фалшивите й профили се нароиха именно след него. И оттогава името на героинята от „Фамилията” нашумя, а повечето зрители заявиха, че победата трябваше да бъде нейна, разбра и Kluiki.bg.

Световната шампионка по гимнастика Симона Пейчева беше наистина ненадмината и уникална при изпълнението на трудните номера в „И аз го мога”. Но Яна категорично показа повече сила, издръжливост и направи неща, които изобщо не се връзват с професията й на актриса.
И сега, като „бонус” тя не знае как да се спаси от тези фантоми, които заливат социалната мрежа с измислените й профили. Яна Маринова вече е сигнализирала за кибер престъпленията съответните органи, но до момента положението не се е променило. Остават и неизвестни недоброжелателите, които продължават да кепазят името на актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар