Иван Христов и Ирина Тенчева са на върха на щастието си днес, когато празнуват с едно дете в повече!

Празникът на детето 1-ви юни е четворен повод за празнуване в семейството на Иван Христов и Ирина Тенчева, тъй като тази година в дома им проплака и малкият бебок Самуил. Като една наистина щастлива и многодетна фамилия - Ирина с двете й деца, Иван с малката Ава, а сега и общият им син, те са наистина благословени.

[caption id="attachment_341755" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Иван Христов и Ирина Тенчева вече са едно наистина голямо и сплотено семейство[/caption]

За да покаже огромната си благодарност към Бог и цялата любов в сърцето си, Ирина Тенчева избра деня, за да зарадва и своите приятели и симпатизанти с една от най-умилителните си снимки. Тази, в която тя държи в прегръдките си своя обичан бебо.

"Мирише на Рай. На какво миришат бебетата?", многозначително попита Ирина Тенчева над кадъра със Самуил, където лицето й е осветено от една особена вътрешна светлина, каквато само майките притежават.

Да, за съжаление Иван Христов и Ирина Тенчева все още не са се решили да покажат изцяло своя син, а на снимката любящата майка добре е прикрила съкровището си от завистливи погледи. Но е ясно, че тези предпазни мерки се дължат само на суеверие и страх бебчето да не бъде осквернено от зли очи, пък макар и само на снимка.

[caption id="attachment_341756" align="aligncenter" width="300"]Трогателният кадър, който разчувства приятелите на Ирина във Фейсбук Трогателният кадър, който разчувства приятелите на Ирина във Фейсбук[/caption]

Очаква се обаче в скоро време двамата да се решат и да представят официално своя наследник на света като едно наистина задружно семейство, каквото са от повече от 4 години.

Припомняме, че когато малко след раждането в една от столичните новинарски агенции излезе първата снимка на новороденото, Иван Христов и Ирина Тенчева се зарекоха да съдят до дупка виновниците, направили и разпространили ценния за тях фотос.

Нещо напълно нормално като се има предвид, че тогава Самуил беше едва на няколко дни, а дори традицията повелява никой да не вижда бебето до навършване на поне 40-я ден. Сега вече родителите може да са доста по-спокойни, а феновете им с нетърпение чакат да зърнат най-голямото им съкровище.