Христо Стоичков притеснен за дъщеря си Мика Стоичкова след нещастието, което тя преживя!

Безоблачното небе над главата на Мика Стоичкова в Маями изведнъж се изпълни с черни буреносни облаци, а щастието й се изпари така, както е дошло - внезапно и съвсем неочаквано. Мика Стоичкова преживя истински кошмар, а баща й Христо Стоичков е притеснен за състоянието й, което се влошило доста през изминалите дни.

Въпреки, че чисто физически здравословното състояние на Мика е добро, за психиката й не може да се твърди същото. Щерката на Камата не била на себе си. Тя изпаднала в страшна депресия след раздялата с любовта на живота си - мистериозното гадже, с което през последните месеци се хвалеше във Фейсбук.

[caption id="attachment_341780" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова винаги е била силно момиче, но сега се предала[/caption]

Ненадейно обаче половинката на Мика Стоичкова се променил коренно - станал твърде раздразнителен, отчуждавал се все повече от нея и накрая й показал червения картон. Заявил, че слага край на всичко, защото си има... друга. Това разкриха близки до чаровната Мика, която претърпя подобен крах в любовта и с предишното си гадже актьора Иво Аръков.

"Не можем да асимилираме, че всичко това е реалност. Та Мика беше толкова влюбена и щастлива, никога не сме я виждали такава - цялата сияеше. А сега е просто неузнаваема. Много е зле - без настроение, без усмивка, дори не се храни нормално. Този мъж разби сърцето й", разкриват познати на щерката на Христо Стоичков.

Те дори се чудят да не би фактът, че най-накрая тя се реши и показа лицето на партньора си, да е предизвикало до такава степен завист и злоба у много хора, че мислите им да са повлияли върху развитието и пагубния край на всичко.

[caption id="attachment_341782" align="aligncenter" width="224"]А колко щастлива беше Мика с любимия си доскоро... А колко щастлива беше Мика с любимия си доскоро...[/caption]

Каквато и да е причината обаче, фактът е, че Мика Стоичкова спешно трябва да бъде изведена от това състояние на депресия, което според много психолози, може да е дори опасно за човека, ако се задълбочи.

Явно известността и парите не могат да ти осигурят щастие и искрена любов, коментират потребители в мрежата.