Йорданка Христова не може и минута повече да търпи връзката на Ивана с предателката Камелия Веселинова!

Любимата певица на народа Йорданка Христова изгуби широката си и чаровна усмивка, а към днешна дата е изпаднала в дива ярост. Чувствата и по-скоро непоносимостта й са насочени към Камелия Веселинова - бивша изгора на Люси Дяковска и настояща половинка на дъщеря й Ивана.

Отдавна стана ясно, че дъщерята на Данчето Христова си пада по жени, а майка й като наистина либерална и свободомислеща дама, избра да я подкрепи напълно. Така че не това е причината да натири Камелия от дома си, а нещо далеч по-сериозно, пише Всеки ден.

[caption id="attachment_341787" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова приема живота на дъщеря си, но не позволява да я използват[/caption]

Йорданка Христова научила, че Камелия е не само предателката, която изостави Люси Дяковска, след като я изцеди до капка, ами от доста време прави същото с Ивана. Приятели на Ивана доверили на майка й, че Камелия е с нея не заради любов, а от интерес и при първа възможност ще я зареже, както направи и с Люси.

"Данчето започна да си дава сметка за много неща. И най-вече, че откакто са заедно, Камелия ходи по екскурзии и почивки с Ивана за нейна сметка. Тя не дава и лев от своите пари, а щедро пръска тези на Йорданка - защото Данчето помага много на Ивана. Тая работа обаче няма да я бъде повече и Камелия ще излети светкавично така, че свят да й се завие", разкриват източници, близки до голямата ни певица.

Към днешна дата Камелия все по-усилено правила опити да се сближи и да прикотка Йорданка Христова, но парашутът не й се отворил. Нещо повече, станало наистина ужасно след дивия скандал, който вдигнала изпълнителката.

"Марш от семейството ми, парцал такъв! Бях повече от добра с теб, приех те, но няма да ти позволя да използваш дъщеря ми. Животът ще ти стъжня, защото Ивана не е Люси. И повече никой няма да се хване на номерата ти. Заминавай и се научи сама да се справяш с живота и да си вадиш парите, ако ти се иска лукс" - така Йорданка Христова хубаво "нахранила" Камелия Веселинова, а последната дума не успяла да обели, разказват източниците.

По всичко личи, че в скоро време не само Данчето, но и Ивана ще разпише пътния лист на натрапницата, която едва ли ще успее да залъже и трета богата дама...