Мария Илиева стана жертва на жестоки подигравки от страна на феновете. Те считат, че е недопустимо да бъде така близка с 18-годишен младеж!

[caption id="attachment_341790" align="alignright" width="300"]Мария Илиева е опасно близка с 18-годишния Атанас Колев Мария Илиева е опасно близка с 18-годишния Атанас Колев[/caption]

Вместо да поздравят Мария Илиева за успешния дует с Атанас Колев, мнозина упрекнаха певицата в задни помисли към момчето. Разбира се, възрастова разлика от 20 години едва ли може да бъде проблем за известните личности, но не и за феновете им. Вече се въртят слухове, че Мария и Наско са по-близки, отколкото отреждат едни професионални отношения. Илиева наскоро се раздели със своя годеник и някои виждат в Колев нейната утеха.

"38-годишна и сама... Нищо чудно, че търси млади момчета като Наско. Направо е жалка. Уважавам я като музикален изпълнител, но личният й живот е един провал." - смята фен на Мария Илиева.

В същото време се говори, че моментите на близост във видоклипа на дуета им са накарали Атанас Колев да се влюби в Мария Илиева, въпреки че тя е почти на възрастта на неговата майка. Наско постоянно търсел компанията на певицата, но засега няма информация да е ставало нещо по-специално между тях.

Мария Илиева по принцип харесва по-млади от нея мъже. Тя дори щеше да се омъжва за такъв, но 30-годишният й годеник я изостави неочаквано. Говори се, че това е разбило тотално сърцето на певицата и затова тя се е зарекла да не прави вече никакви компромиси със себе си, дочу Kliuki.bg.

От своя страна Атанас Колев сякаш отдавна е обект на вниманието на по-възрастни жени. По време на X Factor 2013 се говореше, че Саня Армутлиева, която го лансираше здраво в шоуто, го харесва като мъж, макар тогава той даже да не беше пълнолетен. Впоследствие обаче Мария Илиева се намеси между тях и сега тя е по-близка с Наско, отколкото Саня. Младежът в момента няма официална приятелка, но кандидатките са много.