Бомба: Георги и любимата му вече не се крият (но имат и минало, което шокира всички + СНИМКИ)

Бомба: Георги и любимата му вече не се крият (но имат и минало, което шокира всички + СНИМКИ)
3.7 (73.33%) 3 votes

Георги Веселинов не се е запознал с новата си изгора след приключването на „Женени от пръв поглед“, а доста преди това!

След приключването на „Женени от пръв поглед“ най-одумваният от участниците Георги Веселинов побърза да хвърли бомбата в ефир като еуфорично обяви, че вече не е сам, а е срещнал своята половинка.

Георги изстреля новината с такава помпозност, сякаш искаше да натрие носовете на Гергана Капзамалова и на мачмейкърите, които му били намерили неподходящата съпруга.

Женени от пръв поглед

Георги Веселинов и новата му, но всъщност стара, приятелка

Дотук добре и е чудесно, ако Георги Веселинов наистина е открил любовта. Пита се обаче защо скри, че познава половинката си отдавна – още преди да стъпи в „Женени от пръв поглед“?! Да, ето я истината – Георги и новата му не са се срещнали сега, както той съобщи, а малко повече от месец, преди предаването. Това разкри отлично запознат източник, който предостави и първата официална снимка на двамата (виждате я в текста).

Георги и девойката, която му е настоящо гадже, се влюбили през януари. През февруари обаче Веселинов скочи в съдбовен брак с опърничавата Гергана Капзамалова от „Женени от пръв поглед“ и дума не обели, че в ежедневието му има друга жена. Която очевидно е стояла и го е чакала като Пенелопа.

„Аз лично никога не бих се подложила на това унижение ако бях на мястото на тази мадама. След като двамата са се срещнали и са се харесали още в началото на годината, защо Георги я заряза, за да хукне да го играе младоженец в „Женени от пръв поглед“?! И какво сега – с Гери не се получи и хоп, отново се присламчи към първата си избраница. Само, за да не остане сам?! Неговата игра е ясна, но ми е странно това, че тя е приела да я играе“, коментира свидетелката на случващото се от месеци насам.

Ето ги и двамцата в романтична Италия

Ето ги и двамцата в романтична Италия

Припомняме, че преди ден само Георги Веселинов и гаджето му се върнаха от почивка в Италия, където той се скъса да демонстрира колко happy и възторжен от живота се чувства. Дали обаче това няма да се окаже огромен балон, който скоро ще се спука точно върху главата му?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар