Георги Веселинов не се е запознал с новата си изгора след приключването на "Женени от пръв поглед", а доста преди това!

След приключването на "Женени от пръв поглед" най-одумваният от участниците Георги Веселинов побърза да хвърли бомбата в ефир като еуфорично обяви, че вече не е сам, а е срещнал своята половинка.

Георги изстреля новината с такава помпозност, сякаш искаше да натрие носовете на Гергана Капзамалова и на мачмейкърите, които му били намерили неподходящата съпруга.

[caption id="attachment_341796" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Георги Веселинов и новата му, но всъщност стара, приятелка[/caption]

Дотук добре и е чудесно, ако Георги Веселинов наистина е открил любовта. Пита се обаче защо скри, че познава половинката си отдавна - още преди да стъпи в "Женени от пръв поглед"?! Да, ето я истината - Георги и новата му не са се срещнали сега, както той съобщи, а малко повече от месец, преди предаването. Това разкри отлично запознат източник, който предостави и първата официална снимка на двамата (виждате я в текста).

Георги и девойката, която му е настоящо гадже, се влюбили през януари. През февруари обаче Веселинов скочи в съдбовен брак с опърничавата Гергана Капзамалова от "Женени от пръв поглед" и дума не обели, че в ежедневието му има друга жена. Която очевидно е стояла и го е чакала като Пенелопа.

"Аз лично никога не бих се подложила на това унижение ако бях на мястото на тази мадама. След като двамата са се срещнали и са се харесали още в началото на годината, защо Георги я заряза, за да хукне да го играе младоженец в "Женени от пръв поглед"?! И какво сега - с Гери не се получи и хоп, отново се присламчи към първата си избраница. Само, за да не остане сам?! Неговата игра е ясна, но ми е странно това, че тя е приела да я играе", коментира свидетелката на случващото се от месеци насам.

[caption id="attachment_341797" align="aligncenter" width="300"]Ето ги и двамцата в романтична Италия Ето ги и двамцата в романтична Италия[/caption]

Припомняме, че преди ден само Георги Веселинов и гаджето му се върнаха от почивка в Италия, където той се скъса да демонстрира колко happy и възторжен от живота се чувства. Дали обаче това няма да се окаже огромен балон, който скоро ще се спука точно върху главата му?!