ПОЗОР: Измамиха Пламен Любенов с парите от шоуто! (гаврата с изстрадалото момче вбеси българите)

ПОЗОР: Измамиха Пламен Любенов с парите от шоуто! (гаврата с изстрадалото момче вбеси българите)
5 (100%) 2 votes

Пламен Любенов има достатъчно трагична съдба, за да понесе и още един удар!

Срам и огромен позор! Това са думите, които характеризират най-добре случващото се с победителя в „България търси талант“ Пламен Любенов. Момчето, чиято трагична съдба разплака всички, се оказа предадено за пореден път.

Сякаш на Пламен не му е достатъчно, че се е родил без крака. Сякаш не му е достатъчно, че родителите му са го изоставили, когато е бил едва на 3 годинки и напълно безпомощен. Ами сега се оказа, че няма да получи тези 60 000 лева, които си заслужи съвсем сам и напълно честно, пише вестник „Всеки ден“.

Пламен Любенов

Пламен Любенов не заслужава това, достатъчно е изстрадал

Стана ясно, че Пламен Любенов ще има шанса да се докосне до наградата си едва след три месеца, тъй като първо телевизия Би Ти Ви и Слави Трифонов трябвало да получат своите пари от шоуто. Ще бъдат изчислени дяловете от реклами, за да може всеки да получи своята част. Плюс парите от есемесите на зрителите, които ще отидат директно в джоба на Дългия.

Чак след това, евентуално, Пламен Любенов ще може да потърси своята награда и, забележете – ще я получи след 3 месеца, ако не му бъде изплатена цялата сума наведнъж. Той ще трябва да получава парите си на части. А ако настоява да ги вземе наведнъж, то срокът за получаването им ще се проточи още във времето – неясно колко.

„Как е възможно, бе?! Как може да причинят това на горкото момче?! Самият той им каза, че това е невероятно щастие за него, защото ще може да си осигури малък, но свой си дом, а останалото да вложи в школата си по танци. А сега и тази мечта ще му отнемат. После върви говори на хората като него, че трябва да имат сила и воля, да имат мечти. Позор!“, гневят се познати на невероятно талантливия Пламен Любенов от Варна.

Новината разстрои не само приятелите от близкия кръг на Пламен, но и всички зрители – българите, които от сърце гласуваха за него, за да му помогнат поне с мъничко да подобри живота си. А каква се оказа тя накрая?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “ПОЗОР: Измамиха Пламен Любенов с парите от шоуто! (гаврата с изстрадалото момче вбеси българите)”

 1. Одитор

  юни 04. 2015

  О, не така сълзливо, ако изобщо е вярно! Пламен, макар и с основно образование, е съзнателен, не е оглупял от любов и е знаел и разбирал може би условията на договора, които подписва.

  Те вероятно са еднакви за ВСИЧКИ победители, така че след като той иска да е равнопоставен, ще изчака, както биха чакали и всички останали. Мит е да се мисли, че това шоу е в полза на лауреата: то е в полза на продуцентите.

  И тези варненци – къде ги измислихте толкова съпричастни: като ги е грижа за Пламен, ами да му съберат една сума, че да си купи жилище, или да си предплати наем за една година.

  Или Слави да се бръкне: 60 бона не са много за него – Пламен му е донесъл много повече от СМС, и да му ги изплати набързичко.

  И тези социални истории – много е гадно и нечовешко, но е минало… Нали е подкрепен, понеже е уникален танцьор. Сега ше се „пусне“ по шоута в Несебър, и ще се издържа… И ако се чуди Пламен на кого е това мнение, на „спайдърменко“ е… Той знае какво значи.

Добавете коментар