Део се намира на кръстопът в живота си: Той или трябва да превъзмогне своя най-голям страх, или да остане сам и самотен

[caption id="attachment_341815" align="alignright" width="300"]Мариана вече не може д издържа без предложение от страна на Део Мариана вече не може да издържа без предложение от страна на Део[/caption]

Огромен скандал между Мариана и Део разбуни духовете. Мулатката вече не можела да чака блондинът да се реши да й предложи брак. Отдавна е известна връзката между двамата, но засега рапърът нямал никакво намерение да сключва брак. Той призна това в "Преди обед" днес, но истината е, че половинката му много искала сватба и дори заплашвала да го напусне, ако в скоро време не получи годежен пръстен, научи Kliuki.bg.

Близките на Део са категорични, че бракът е най-големият страх в живота му. Това бил неговият кошмар и от години не можел да се реши на тази крачка. Мариана вече почнала да осъзнава истината и все повече се разочаровала от своя възлюбен.

"Аз съм жената, която ще сбъдне най-големия ти страх. Ще се ожениш за мен, това трябва да ти е ясно. Ако не го сториш, просто няма вече да ме имаш. Мисля, че си умен мъж и ще вземеш най-правилното решение." - заплашила Део Мариана.

Думите за страха са съвсем основателни, понеже тв водещият живя 9 години с Лора Караджова, но така и не успя да се реши на нещо повече като сватба например. Това отблъсна сериозно щерката на Данчо Караджов и в крайна сметка тя роди от друг, а Део остана съсипан.

Малко след раздялата си с Лора той се обвърза с Мариана Станчева, която е доста по-млада от него. Тази връзка влезе в общественото полезрение с големия контраст в цвета на кожата на двамата. Хубавицата е мулатка, докато Део не само е изцяло от европеидната раса, но е и с руса коса.

Дали Мариана ще сбъдне кошмара на Део и ще се омъжи за него, може би скоро ще разберем.