На финала на Мастър Шеф премериха сили двамата, които преодоляха себе си и в живота

Първият Мастър Шеф на България вече е известен! Както вече ви споделихме в kliuki.bg - още в началото на предходния месец, това се оказа IT- спецът Симеон Червенков!

На финала победителят в кулинарното шоу смая прекалено взискателното жури със своя шедьовър – тристепенно меню. 33-годишният мениджър показа безупречно готвене и отлична презентация на своята задача - вечеря за 100 000 лв.

Голямата награда на Първия Мастър Шеф е на същата стойност, който ще може да реализира най-смелите си мечти. За чест на Симеон Червенков победата му беше достойно оспорвана от пряката му конкурентка. 26-годишната Елена Петрелийска показа изкусни умения и получи аплодисменти на славното трио Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов. 26-годишната Елена Петрелийска е управител на семеен хотел и беше подкрепена като шампиона – от своите близки, които бяха поканени да наблюдават финала.

Победата на Симеон Червенков беше една от единиците от реалити-формати, която не беше нито оспорвана, нито охулена по форумите. Той и Елена представиха драматичните си житейски истории и влязоха в шоуто с етикет „победители в живота”. Напористата блондинка се е справила с анорексията, а Мастър Шеф – е избягал от лапите на дрогата в младежка възраст!

Очаквано Симеон Червенокв посвети триумфа си на хората, които не се отказали от него в дните на изпитание. Понеже финалът е излъчен на запис, а ястията му бяха опитани само от Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов, победителят се зарече да сготви изкушението си рол от авокадо с рак и манго, сервиран върху карпачо от репички с лайм и на семейството си.master shef

Симеон Червенков и доскорошните му конкуренти - Стефан и Аврам тръгват на турне из страната. Първият Мастър Шеф не бърза да похарчи наградата си – щял да отваря малък семеен ресторант, но чакал да събере подходящи рецепти и съвети за бизнеса си.