Ники Михайлов обиколи няколко клиники в Европа, но медиците само вдигаха рамене!

Синът на Боби Михайлов - Ники Михайлов е много зле, но лекарите не могат да разберат на какво се дължи състоянието му. Вратарят на националния ни отбор безуспешно обикалял по няколко европейски клиники, където обаче медиците само вдигали ръце.

От няколко месеца насам Ники Михайлов се покрива целия с огромни червени петна, които го сърбят страшно и буквално го подлудяват. Той изпадал в пристъпи на истерия, а семейството му е страшно обезпокоено. Още повече, когато и лекарите не успели да разберат за какво става дума, пише вестник "Галерия".

[caption id="attachment_341831" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов е много зле, едва не се уби сам[/caption]

"Случи се изведнъж. Досега го пазеха в тайна, защото Ники не искаше всичко това да се разтръби по медиите. Но, както знаем, нищо скрито за дълго не остава. Важното е не какво се пише, а той да се оправи, защото и треньорите му го отписаха в един момент. Ники не беше в състояние нито да играе, нито да живее нормално", разкриват близки до вратаря и бившо гадже на Алисия.

В крайна сметка, при последните му изследвания в реномирана европейска клиника, резултатите показали огромни количества на таурин в кръвта на Ники Михайлов. Това ошашавило самите доктори, които не могли да проумеят как си е причинил всичко това.

Оказало се, че Ники Михайлов едва не се е убил сам, като редовно пиел по близо десет енергийни напитки всеки ден. Тъкмо те му докарали огромното количество таурин в организма и едва не го побъркали.

Отсега нататък вратарят няма да може дори да се приближи до енергийна напитка, камо ли да продължи по същия начин, както досега. Той ще трябва да се подложи на специална диета, за да изчисти тялото си от опасното вещество, защото това според медиците, е доста дълъг период. И Ники трябва да е изключително стриктен.