Слави Трифонов започна да си пати от факта, че задигна жената на своя сценарист

[caption id="attachment_341858" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов май сгреши, отнемайки Мартина от Светльо Слави Трифонов май сгреши, отнемайки Мартина от Светльо[/caption]

Залюбвайки се с Мартина Джорджевич, Слави Трифонов едва ли е предполагал, че ще се окаже в "оковите" на още по-лукава жена от Мартина Огнянова. За всички е ясно, че блондинката търси единствено финансова изгода от шоумена, но се оказва, че и устата й е прекалено голяма за жена, която е със Слави.

Всички, които някога са имали връзка с Дългия, са били предупреждавани от него да не говорят нищо пред никого, но Мартина Джорджевич си позволила да наруши обещанието. Всъщност тя не била доволна от физическата си връзка с продуцента. Той бил прекалено вдървен за нейните представи, а и визуално никак не я привличал. Хубавицата споделила пред свои близки приятелки, че бившият й Светльо Митев й е доставял далеч по-голямо удоволствие, но не е плащал сметките й, за разлика от шоумена.

"Слави направо плаши зад кадър. Пред камерата вечно е гримиран и се снима под специален ъгъл, който му позволява да изглежда по-добре. Ако го видиш извън работа обаче, той направо е страшен. Отмина му времето да излиза с млади жени от по на 20 и няколко години, но явно не го осъзнава." - разкриват запознати.

Светльо Митев също не е вече първа младост и възрастовата му разлика със Слави Трифонов няма и 10 години. Той обаче доста младее и това се забелязва от жените, дочу Kliuki.bg. Сценаристът бил заклет женкар, но живеел с майка си, което отблъсквало доста от дамите, желаещи сериозна връзка с него.

Слави Трифонов пък, въпреки цялото си влияние и финансово състояние, никога не е бил женкар. Дългия предпочита да има постоянна жена до себе си, но така и не успя да задържи нито една завинаги. Мартина Огнянова го унизи чрез изневяра, а Алекс Раева просто не издържа на властното му поведение.

Не се знае докога Мартина Джорджевич ще остане до шоумена, но слуховете вече говорят, че той съжалявал за предателството спрямо Светльо и почнал да осъзнава, че е сгрешил с блондинката.