Възмездие за Светльо: Слави вече си плаща за грешката „Мартина“

Възмездие за Светльо: Слави вече си плаща за грешката „Мартина“
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов започна да си пати от факта, че задигна жената на своя сценарист

Слави Трифонов май сгреши, отнемайки Мартина от Светльо

Слави Трифонов май сгреши, отнемайки Мартина от Светльо

Залюбвайки се с Мартина Джорджевич, Слави Трифонов едва ли е предполагал, че ще се окаже в „оковите“ на още по-лукава жена от Мартина Огнянова. За всички е ясно, че блондинката търси единствено финансова изгода от шоумена, но се оказва, че и устата й е прекалено голяма за жена, която е със Слави.

Всички, които някога са имали връзка с Дългия, са били предупреждавани от него да не говорят нищо пред никого, но Мартина Джорджевич си позволила да наруши обещанието. Всъщност тя не била доволна от физическата си връзка с продуцента. Той бил прекалено вдървен за нейните представи, а и визуално никак не я привличал. Хубавицата споделила пред свои близки приятелки, че бившият й Светльо Митев й е доставял далеч по-голямо удоволствие, но не е плащал сметките й, за разлика от шоумена.

„Слави направо плаши зад кадър. Пред камерата вечно е гримиран и се снима под специален ъгъл, който му позволява да изглежда по-добре. Ако го видиш извън работа обаче, той направо е страшен. Отмина му времето да излиза с млади жени от по на 20 и няколко години, но явно не го осъзнава.“ – разкриват запознати.

Светльо Митев също не е вече първа младост и възрастовата му разлика със Слави Трифонов няма и 10 години. Той обаче доста младее и това се забелязва от жените, дочу Kliuki.bg. Сценаристът бил заклет женкар, но живеел с майка си, което отблъсквало доста от дамите, желаещи сериозна връзка с него.

Слави Трифонов пък, въпреки цялото си влияние и финансово състояние, никога не е бил женкар. Дългия предпочита да има постоянна жена до себе си, но така и не успя да задържи нито една завинаги. Мартина Огнянова го унизи чрез изневяра, а Алекс Раева просто не издържа на властното му поведение.

Не се знае докога Мартина Джорджевич ще остане до шоумена, но слуховете вече говорят, че той съжалявал за предателството спрямо Светльо и почнал да осъзнава, че е сгрешил с блондинката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар