Сензация: Ето я тайната жена на Миро, която крие от 10 години! (ВИЖ СНИМКАТА НА ЕЛИ ТУК)

Сензация: Ето я тайната жена на Миро, която крие от 10 години! (ВИЖ СНИМКАТА НА ЕЛИ ТУК)
4.4 (88.89%) 9 votes

Миро и Ели са заедно от десет години, както самият той разкри пред Кристина Патрашкова!

Певецът Миро опроверга, макар и донякъде, слуховете за своята ориентация, като разкри в гостуването си в „Папараци“ пред Кристина Патрашкова, че до себе си има жена и то от десет години. Името на мистериозната дама е Ели и нещо повече – тя е доста по-възрастна от Миро.

Певецът призна, че двамата с Ели се срещат сравнително рядко, тъй като тя живее и работи от много време в Лондон. Идвала си в България едва 1-2 пъти на година и тогава се срещали, за да се отдадат на почивка и плътски наслади.

Миро

Миро и Ели са заедно от цели 10 години, макар че се виждат едва 1-2 пъти в годината

„Не сме говорили за брак и за деца. Всъщност ние двамата сме по-скоро близки приятели, хора, на които им е хубаво задно. Но ако ме питате за онази любов, която помита всичко по пътя си и те кара да чувстваш пеперуди в корема – не, такава още не съм изпитал. И не знам дали изобщо някога ще срещна тази дама, към която ще я изпитам“, откровено призна Миро.

Колкото до въпроса на Патрашкова дали все пак вече не си е мислил ако не за сватба, то поне за потомство, Миро отвърна положително. Но бе категоричен, че не би напуснал България, за да живее при Ели в Лондон.

„Тя също не би дошла тук, защото целият й бизнес е в Англия. Аз пък ако отида при нея какво ще правя?! Не съм от мъжете, които ще се тръснат на една жена, при положение, че не са в състояние да я издържат чисто финансово и да й дадат опора и подкрепа. Така че не знам, едва ли ще ни се получи с Ели да имаме семейство. Освен ако не се решим да заживеем на риск някъде близо до България, например в Гърция“, смее се певецът, любимец на ученичките.

Най-сетне - ето я тайнствената любима на Миро

Най-сетне – ето я тайнствената любима на Миро

И ето, че днес най-после Миро разкри лицето на тайната си половинка, за да я представи на феновете си. Всичко е въпрос на вкус – на едни ще им хареса, а други сигурно ще се присмеят. Но да не забравяме, че очите виждат различно. Особено ако е пречупено през сърцето.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар