Миро и Ели са заедно от десет години, както самият той разкри пред Кристина Патрашкова!

Певецът Миро опроверга, макар и донякъде, слуховете за своята ориентация, като разкри в гостуването си в "Папараци" пред Кристина Патрашкова, че до себе си има жена и то от десет години. Името на мистериозната дама е Ели и нещо повече - тя е доста по-възрастна от Миро.

Певецът призна, че двамата с Ели се срещат сравнително рядко, тъй като тя живее и работи от много време в Лондон. Идвала си в България едва 1-2 пъти на година и тогава се срещали, за да се отдадат на почивка и плътски наслади.

[caption id="attachment_341869" align="alignright" width="300"]Миро Миро и Ели са заедно от цели 10 години, макар че се виждат едва 1-2 пъти в годината[/caption]

"Не сме говорили за брак и за деца. Всъщност ние двамата сме по-скоро близки приятели, хора, на които им е хубаво задно. Но ако ме питате за онази любов, която помита всичко по пътя си и те кара да чувстваш пеперуди в корема - не, такава още не съм изпитал. И не знам дали изобщо някога ще срещна тази дама, към която ще я изпитам", откровено призна Миро.

Колкото до въпроса на Патрашкова дали все пак вече не си е мислил ако не за сватба, то поне за потомство, Миро отвърна положително. Но бе категоричен, че не би напуснал България, за да живее при Ели в Лондон.

"Тя също не би дошла тук, защото целият й бизнес е в Англия. Аз пък ако отида при нея какво ще правя?! Не съм от мъжете, които ще се тръснат на една жена, при положение, че не са в състояние да я издържат чисто финансово и да й дадат опора и подкрепа. Така че не знам, едва ли ще ни се получи с Ели да имаме семейство. Освен ако не се решим да заживеем на риск някъде близо до България, например в Гърция", смее се певецът, любимец на ученичките.

[caption id="attachment_341870" align="aligncenter" width="300"]Най-сетне - ето я тайнствената любима на Миро Най-сетне - ето я тайнствената любима на Миро[/caption]

И ето, че днес най-после Миро разкри лицето на тайната си половинка, за да я представи на феновете си. Всичко е въпрос на вкус - на едни ще им хареса, а други сигурно ще се присмеят. Но да не забравяме, че очите виждат различно. Особено ако е пречупено през сърцето.