Истината за смъртта на Стефан обля в сълзи Лили Иванова

Истината за смъртта на Стефан обля в сълзи Лили Иванова
5 (100%) 2 votes

Лили Иванова все още преживява по свой си начин смъртта на своя любим Стефан Зашев

Лили Иванова просто не може да приеме смъртта на Стефан Зашев

Лили Иванова просто не може да приеме смъртта на Стефан Зашев

Минаха месеци от трагедията със Стефан Зашев, но Лили Иванова продължава да страда. Ново разкритие за смъртта на нейния мениджър буквално я обляло в сълзи, научи Kliuki.bg. Оказва се, че той днес е можело да бъде сред нас, ако не се е стигнало до злощастно стечение на обстоятелствата.

Стефан е умирал пред няколко човека, които не са можели да сторят нищо и само са гледали как се гърчи. Той е работел в бюрю за получаване и изпращане на пари. Тъй като вратата е можела да се отваря само отвътре, заради съображенията за сигурност, никой от хората на гишето не е могъл да помогне на покусения от инфаркт мъж, пише „Шоу“.

„Всъщност жертвата е била гледана очи в очи от хората отвън, но е нямало как да се влезе за помощ. Когато вратата бива разбита от органите на реда, вече е прекалено късно. Ако е било отключено, Стефан Зашев е щял да бъде спасен, но изминава прекалено дълго време от получаването на сърдечния удар до оказването на първа медицинска помощ.“ – разкрива следователят по случая.

Мисълта, че Стефан е можело да бъде спасен, е накарало Лили Иванова да страда за своя любим още повече. Певицата често плачела, сещайки се за Зашев, защото това бил мъжът, с когото тя е споделяла и най-личните си помисли.

„Двамата бяха станали прекалено близки. Макар да не се виждаха толкова често, защото той живееше в Белгия, а тя в България, за тези 10 години се чувстваше, че не могат един без друг.“ – споделят запознати.

Стефан Зашев бил влюбен в Лили Иванова още от края на 70-те г., но тогава тя имала сериозна връзка с вокалиста на „Тангра“. Чак през 2005 г. той успява да спечели вниманието на своя идол, организирайки концерт на примата ни в Белгия. Тогава искрата пламва и двамата започват романтична връзка, прекратена единствено от смъртта на Стефан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар