Малък Тошко завинаги я изгуби

Малък Тошко още не може да повярва какво му се струпа на главата. Защото неговата дъщеря Кати напълно се е отвратила от баща си, който и ден не може да остане трезвен. И непрекъснато купонясвал, като пренасял партитата и у дома си.

Майката на Кати и половинка на Татовия внук вече окончателно го е изхвърлила от живота си. Двамата със Силвия ту се събираха, ту се разделяха, но накрая тя го натири заради любовта му към чашката и безкрайните изневери, пише HotArena.Вдовицата на мутренския бос Поли Пантев се надяваше сина на Батето да се вземе в ръце, но това не се случи и тя окончателно прекъсна всякакви връзки с него.

Сега Силвия повече не иска да знае за Малък Тошко. Дъщеря му Кати също му е обърнала гръб. Тя вече не му вдигала и телефона. Тийнеджърката се вбесявала, защото когато отивала при него той или бил пиян до козирката или спял след поредния запой и куфеене по нощните кръчми на столицата.Това дошло в повече на дъщеря му и тя решила да прекъсне отношенията с родителя си, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_341883" align="alignright" width="300"]Малък Тошко загуби най-милото си Малък Тошко загуби най-милото си[/caption]

Осъзнал какви ги е сторил, Малък Тошко често плачел с горчиви сълзи пред аверите си по чашка и клател разтревожено глава: „Изгубих я! Изгубих момиченцето си напълно! Кати вече не иска да се вижда с мен, дори и телефона си не вдига!”, ридаел отхвърления баща.

Катето, макар че е одрала кожата на баща си, имала силния характер на майка си и лесно не прощавала. Тя бра срам покрай изцепките на Тодор Славков в шоуто на ВИП Брадър, но тогава все пак му прости. Припомняме, че въпреки че стана всенароден любимец, грабна голямата награда и тузарския джип, Малък Тошко беше все пиян и се изложи пред цяла България, като постоянно си сваляше гащите.

Днес от тлъстия му хонорар не е останал и лев, на път е да изчезне в пиянски запои и луксозния джип. Каквото е спастрил, знойни красавици вече са го отмъкнали от джоба му. Наследницата му не е усетила нищо от спечелената награда на родителя си, останали са й само подигравките за неговото поведение в Къщата. Силвия сама отглежда двете си дъщери от двамата си мъже в просторна кооперация в центъра на столицата. Блондинката сияе покрай тях. Тя не е тресната от звездоманията, нито се държи като мутреса. Вежлива, кротка, разбрана, не спират да я хвалят и нейните комшии. Единствено майка й сестра й са отдавна опората на щерката на Малък Тошко.