Нели Петкова сразена заради Слави (когато го видяла отново, всички спомени изплували)

Нели Петкова сразена заради Слави (когато го видяла отново, всички спомени изплували)
5 (100%) 2 votes

Нели Петкова все още е влюбена в Слави Трифонов и отново иска да бъде с него, но Дългия за пореден път не се позаинтересува от нея

Нели Петкова явно никога няма да превъзмогне Слави Трифонов

Нели Петкова явно никога няма да превъзмогне Слави Трифонов

Четири години трябваха на Нели Петкова за превъзмогване на болката и мъката по Слави Трифонов. И тъкмо когато хубавицата успя да избяга от своя „кошмар“, дойде обаждането от шоумена, в което той я канеше да участва в големия му звезден концерт.

Както вече се разбра, Нели Петкова не само участва в шоуто в „Арена Армеец“, но и зае особено главно място е него. До Kliuki.bg обаче достигна информация, че певицата не се е върнала от САЩ заради концерта, а защото у нея отново се била прокраднала надеждата, че може да бъде със Слави Трифонов, понеже е узнала за раздялата му с Мартина Огнянова.

Уви, Дългия за пореден път не възприе Нели Петкова по този начин. И не само това, но и от скоро той отново е обвързан. Виждайки го с Мартина Джорджевич, Нели просто не издържала и заплакала, вещаят слуховете, донесени от очевидци.

Говори се, че когато видяла как Слави и Мартина се целуват, у Петкова отново изплували жестоките спомени от миналото, в което шоуменът се е натискал с различни жени под носа на Нели, без изобщо да забелязва, че в шоуто му работи жена, която е луда по него.

Въпреки всичко, Нели Петкова този път не смята да се предава. Тя вече е натрупала достатъчно самочувствие, натрупано зад граница, заради което имала намерение да се бори за Слави. Певицата не виждала голяма конкуренция в Мартина Джорджевич, но й било доста мъчно, че Дългия не я забелязва като жена, даже и като е необвързан. Очаква се Нели да не се връща скоро в САЩ и да опита да оплете в мрежите си бившия си началник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Нели Петкова сразена заради Слави (когато го видяла отново, всички спомени изплували)”

  1. Koko

    юни 04. 2015

    Ste q skasam

Добавете коментар