Галин страда, че изгуби своето бебе, въпреки че сам реши така

[caption id="attachment_341917" align="alignright" width="300"]Галин изпитва угризения, че уби бебето си Галин изпитва угризения, че уби бебето си[/caption]

Вече почти седмица певецът Галин не можел да си избие от главата факта, че е убил собственото си бебе. "Шоу" излезе с информация, че изпълнителят на "Пайнер" е имал неангажираща връзка с момиче на име Велизара, наричана от приятелите Зара. Двамата се срещали винаги когато Галин имал участия в Добрич или се връщал да вижда роднините си там. Девойката, която тъкмо завършила средното си образование, забременяла изненадващо от фолк певеца, но плодът бил премахнат преждевременно.

Галин не искал да става още баща, а и Зара не желаела да бъде майка веднага след абитуриентската си вечер. Затова двамата решили да се избавят от този товар на съдбата, но певецът започнал да се измъчва от угризения. Непосредствено преди приятелката му да влезе в залата за аборт, той се разколебал и дори заплакал, тормозен от мисли, че убива детето си. Зара обаче, макар и по-малка на години, се оказала по-твърда по характер и не трепнала. Тя убедила Галин, че така ще бъде най-добре, след което бебето им било умъртвено, научи Kliuki.bg.

Според слуховете, които придобиват все повече достоверност, Велизара забременяла точно на абитурентската си вечер, когато Галин се появил, за да изпълни няколко песни в нейна чест. Двамата нямали официална връзка, но в Добрич всички знаели, че от време на време си лягат заедно. След аборта обаче те прекъснали всякакъв контакт, опитвайки се да запазят в тайна случилото се.

За Галин отдавна се говори, че се носи и на двата бряга, харесвайки както мъже, така и жени. Дори се смята, че кариерата му в "Пайнер" се движи от собственика на мебелната къща "Явор", който финансирал всичките музикални проекти на своя любовник. Оказва се обаче, че паралелно Галин е поддържал връзка и с жена, което му струва доста скъпо от морална гледна точка.