Алекс Раева и диджей Дончо далеч не са толкова перфектни заедно, колкото изглеждат!

Бившата вокалистка и бивша изгора на Слави Трифонов - Алекс Раева преживя истинска душевна драма след раздялата си с Дългия, който бе голямата й любов. След жестоката депресия и няколко години на самота, певицата и водеща на "Х Фактор" най-сетне случи в живота и откри своята половинка в диджей Дончо.

Двамата са заедно от години и дори вече открито намекват за сватба и деца. Оказа се обаче, че перфектната им привидно връзка, не е такава, каквато изглежда. И то изобщо. Истината е, че Алекс Раева била с Дончо, защото си намерила... мъж под чехъл - точно такъв, какъвто й трябва, за да е спокойна. Това разкриха близки на певицата с убийствен глас.

[caption id="attachment_341923" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева яко командва диджей Дончо, държи го под чехъл[/caption]

Както всички около нея я познават, Алекс Раева не може да се похвали с мил и благ нрав. Тя била същински Цербер, а с диджей Дончо се отнасяла като майка със сина си, при това полуидиот. "Алекс не се трае. Ако беше друг мъж, отдавна да й е бил шута, но Дончо я боготвори. Та тя го следи под лупа - къде ходи, с кого се вижда, кога се прибира, точните часове на ангажиментите му, всичко. Дресирала го е като маймуна", разкриват близки до червенокосата тигрица.

А единствената причина Алекс да не остане сама и натирена отново, бил невижданият характер на Дончо, който бил по-добър и кротък от агне. Слушал Алекс за всичко и дори, когато тя избухвала в крясъци без причина, намирал сили да остане спокоен и да потуши пламъците.

Не такива, разбира се, са били всички останали гаджета на Алекс Раева, която преди Дончо все нямаше късмет в личния живот. Но и как да има, когато се държала като надзирател по 24 часа в денонощие.

Най-скандално приключила връзката й със Слави Трифонов, които като два остри камъка, щели да се избият ако бяха останали заедно, разказват близки до чаровната певица.