Дарина Павлова се оказа голяма измамница

Мултимионерката Дарина Павлова лъжи най-безцеремонно. Мадам Мулти вече от около две години не е с италианското си гадже Джулио Берути. Синеокият актьор и модел, който е с двадесет години по-млад от нея дойде в България инкогнито, когато вдовицата на Илия Павлов го представи на звездния екип на „Непобедимите 3”. Той беше и на последния й рожден ден. Кино- и арт средите в Италия го определят като работохолик и скромен, който се е снимал в доста добре оценени сериали и филми. Други обаче твърдят, че това е заради парите и връзките на 52-годишната богаташка. Хубавецът се надявал те да му открият пътя към киното в Ел Ей, но не се получило.

Затова миналата година пресата в Италия гръмна, че Дарина Павлова и Джулио Берути са се зарязали с гръм и трясък. Това се случило, след като синеокият хубавец забил очарователната холивудска актриса Дженифър Лорънс. Макар да не били открити катеторични доказателства, самия Джулио намекнал, че Дарина Павлова вече е в миналото. А той има връзка с 23-годишната си колежка от Холивуд, която е и с „Оскар”.

[caption id="attachment_341926" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова крие измамна тайна Дарина Павлова крие измамна тайна[/caption]

Тези разкрития сложили окончателно край на любовта между Джулио Берути и Дарина Павлова, ако въобще е имала такава. Дали са се разделили наистина, не се знае със сигурност. Но друга клюка напълно разби голямата измама на Дарина Павлова, пише Всеки ден.

Мутренската вдовица от две години разчитала само на платени ласки. За целта тя посещавала елитен клуб в Рим, където си избирала млади лъвчета за креватни преживявания измежду стотина кандидати, издала я нейна близка приятелка. Мадам Мулти предпочитала младежи със сини очи и руси коси, добре сложени. Кихала и за брюнети, но непременно със светли очи. Единственото условие, от което не се отклонявала и на йота било „агнешкото” да е добре надарено в определена област, разбра и Kluiki.bg.

Това, че Дарина Павлова си плащала за креватни удоволствия не е единствената й измама. Фалшиво се оказа и обещанието на бизнес дамата, че ще си дари хонорара от участието си като жури в шоуто „България търси талант” по Би Ти Ви. Тя не само че не го направила, но се изпокарала жестоко и с продуцента Слави Трифонов, че не й платил стоте бона предварително. Бясна, тя отлетяла за Италия, където живее от години, но поискала да й изпратят мангизите в най-скоро време.