Двете певици на Слави Трифонов - Деси Добрева и Нели Петкова не могат да се понасят от години!

Деси Добрева и Нели Петкова - двете бивши беквокалистки на Слави Трифонов се събраха заедно, за да пеят на грандиозния му концерт преди седмици. На пръв поглед те би трябвало да са в добри или поне в никакви отношения, тъй като не са се засичали по време на работата си в "Шоуто на Слави".

Припомняме, че Деси Добрева бе колежка с Алекс Раева, но когато те двете напуснаха Слави Трифонов, той нае Борис Солтарийски и Нели Петкова. Въпреки това обаче, лъсна истината, че Деси Добрева и Нели Петкова не могат да се гледат и на снимка дори.

[caption id="attachment_341936" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Деси Добрева не понася Нели Петкова заради Слави Трифонов[/caption]

Наяве излезе и причината за тази омраза, а тя отново са корени в едно единствено име - това на незаменимия им шеф Слави Трифонов. Както всички знаем, певицата, с която той имаше реална връзка, бе Алекс Раева. Въпреки това Деси Добрева силно го обича и го е обичала винаги. С тази разлика, че е приела отдавна факта, че Дългия гледа на нея по-скоро като на дете или сестра.

Затова и Деси Добрева искрено се възмущавала на отчаяните опити на Нели Петкова да се вмъкне в леглото на Слави Трифонов и открито я обявявала пред познатите си за нахална кучка. "Не разбра ли, че той никога няма да бъде с нея, както тя иска?! Колко нагла трябва да си, за да продължаваш да въртиш опашка подир някого като куче!", гневяла се Деси Добрева.

"Деси винаги е изпитвала специални чувства към Слави, както и той към нея. Тя е единственият човек, който може да го разплаче по всяко време, само като си отвори устата и запее. Деси също адски го цени и сякаш сестрински го брани от всички навлеци и хора с лоши мисли наоколо", коментират познати на ангелогласната певица.

Това била и причината Деси Добрева да намрази нахалната Нели Петкова, която не стига, че години наред преследвала Слави Трифонов, ами се опитвала да измести Деси от сърцето му. Уви обаче, напълно безуспешно.