Анджелина Джоли се подигра с чувствата на своя съпруг и мъжа, в когото уж е влюбена

[caption id="attachment_341944" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли продължава да наказва Брад Пит Анджелина Джоли продължава да наказва Брад Пит[/caption]

Жестоко, наистина твърде жестоко отношение на Анджелина Джоли към Брад Пит. Красивата актриса за пореден път показа на мъжа си кой командва в дома им. Този път обаче Анджи просто стигна много далеч. Красавицата "пробола" право в сърцето съпруга си с думите, че не е добър баща. Нещо, което крайно много наранило актьора.

Причината Анджелина Джоли да се държи така жестоко с Брад Пит се състои във факта, че преди около месец тя го хвана в изневяра, както писа Kliuki.bg вече. Тогава Анджи не просто вдигна скандал на своя любим, но и го преби по начин, достоен за влизане в медицинско заведение.

Актрисата обаче явно е избрала да не напуска съпруга си, а да му отмъсти по болезнен начин. От седмици тя непрестанно му натяквала, че не става за нищо у дома, защото не можел да смени и една крушка. Преди дни обаче тя просто го съкрушила, когато станало дума за възпитанието на децата им.

"Какъв баща си ти, по дяволите? Няма те вкъщи през половината година, изобщо не обръщаш внимание на семейството. Единствено филмите те интересуват." - заявила Анджелина Джоли право в лицето на Брад Пит, цитирана от американската преса.

По принцип Анджи имала много тежък и избухлив характер. Зад голямата й красота се криела една жестока способност да наранява хората. Тя често повишавала тон на съпруга си, заради което повечето от скандалите между тях са добре известни на обществеността.

Относно възпитанието на децата, за последното брачната двойка имаше противоречия преди няколко месеца, когато Брад Пит се възпротиви на твърде мъжественото поведение на първородната си щерка Шайло. В САЩ вече се говори и пише, че един ден тя може да стане "жена от другия бряг". Анджелина Джоли нямала нищо против, защото носела толерантността в себе си, но мъжът й явно не чак толкова.