Денис Ризов срещнал жена, способна да замени Наталия в живота му, но дамата го излагала

Денис Ризов си призна за единствената провалена „сделка” в живота му – втория му опит за успешен брак.

Музикантът – бизнесмен се раздели с майката на дъщеря си – Наталия Симеонова, за да живее като ерген. Двамата запазиха изключително уважение един към друг до такава степен, че така и не се разведоха. Дениз Ризов сменяше гаджетата дълго време, но срещнал една специална дама, научи kliuki.bg.

Въпросната Александра не просто с години била господарка на сърцето му, но дори го изкушила да опита да създаде семейство за втори път. Денис Ризов с ръка на сърцето си признава, че не е от мъжете, които се женят. Младата дама обаче си струвала, затова й предложил брак!

Животът обаче поднася по някога доста солени шеги - до сватба обаче не се стигнало. Единствената достойна конкурентка на Наталия Симеонова имала сериозен порок...- СЛУЩАЛА ЧАЛГА!

Това може да не е проблем дори за хора с вкус към елитарната музика, но за Денис Ризов било въпрос на чест! Избраницата му държала да прави каквото си иска и да се забавлява както ще. Това обаче било смъртоносна обида за милионера – не можело жената до него да го излага така! denis_rizov Александра не била неопитно девойче, а жена на 28 години. Упоритостта й коствала годежния пръстен и зестрата на Денис Ризов. На нейната възраст вече бил милионер, споделя той в интервю за „България днес”. „Или ти идва акълът, или просто в даден момент ставаш един от членовете на елементарното общество в България.”

Непокорната любима на баровеца изглежда държала повече на свободата си, отколкото да става милионерша. На раздяла с Денис Ризов дори му върнала красивия пръстен с диамант, който получила на годежа им.