Голямата Лили Иванова се срина от мъка по сестра си Магда, която е много зле!

Мъка стисна за гърлото великата Лили Иванова. Тя е съсипана от притеснение и болка за по-голямата си сестра Магда, която бере душа в болница. Тя е била откарана по спешност в клиника преди един ден, след като се почувствала страшно зле и била открита съвсем безпомощна в дома си, съобщи вестник "Всеки ден".

Магда живее в апартамента си в кв. "Банишора" в София, където са я намерили, вече беряща душа. За късмет, е била открита навреме, за да бъде транспортирана в болницата, където в момента за нея се грижат няколко специалисти и дават всичко, за да я спасят.

[caption id="attachment_341966" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова умира от страх за кака си Магда[/caption]

Каката на Лили Иванова е успяла да се обади на дъщеря си с пресипнал глас и да признае, че не е добре. Тя страда отдавна от диабет, а по все още първоначална информация, е получила сериозен сърдечен проблем.

Лошото е, че засега медиците не се наемат с каквато и да е прогноза за състоянието й, а Лили Иванова е неотлъчно до леглото й. Естрадната прима моментално хукнала към болницата в мига, в който научила какво се е случило с кака й. Тревогата й е огромна и певицата плаче и се моли Магда да оживее.

Припомняме, че преди няколко дни излезе новината за решението на Лили Иванова да остави наследството си от близо десет милиона на внука на кака си Магда - Иван. Момчето е още мъничко, но пък е единственият кръвен роднина на Лили Иванова, която, както всички знаем, няма собствени наследници.

[caption id="attachment_341967" align="aligncenter" width="300"]Магда е с три години по-голяма от великата Лили Иванова Магда е с три години по-голяма от великата Лили Иванова[/caption]

"Постъпката на Лили Иванова е много благородна. Така тя ще осигури бъдещето на това детенце, което, дай Боже, да стане толкова талантливо и работливо като нея. Да, Лили можеше да си осинови поне едно дете, но не го е направила и никой не може да я съди за това. Всеки сам си знае как да живее и кое го прави доволен и щастлив. А тя е дала много на милиони българи", коментират близки познати на великата ни изпълнителка.

Сега всички стискат палци и се молят Магда да се възстанови и да се върне у дома си жива и здрава!