Деян Донков нов човек заради бебето си? Радина плаче от щастие

Деян Донков нов човек заради бебето си? Радина плаче от щастие
5 (100%) 2 votes

Деян Донков е напълно променен и всички смятат, че това е заради второто дете, което очаква – този път с Радина Кърджилова!

Деян Донков е напълно нов, угажда за всичко на Радина Кърджилова

Деян Донков е напълно нов, угажда за всичко на Радина Кърджилова

От няколко седмици актьорът Деян Донков е напълно преобразен, както писа агенция ПИК. Той спрял всякакъв алкохол и се отнасял с красивата си приятелка Радина Кърджилова като с принцеса. Угаждал й за най-малкото и вече изобщо не й посягал да я бие. Мнозина подозират, че това се дължи на бременност от страна на актрисата, тъй като напоследък тя е забелязвана с доста уголемено коремче, научи Kliuki.bg.

Слуховете се подсилват и от факта, че Радина е била забелязана да плаче от щастие в столичен мол в разговор с приятели, на които може би е съобщила прекрасната вест. Звездата от „Стъклен дом“ отдавна си мечтае за собствено поколение, но винаги плановете й се проваляха.

Припомняме, че Радина Кърджилова вече беше бременна от Деян Донков, но така и не успя да износи плода, правейки спонтанен аборт. Тогава се говореше, че бебето е било умъртвено от собствения си баща, когато в един от пиянските си мигове на ярост актьорът ударил фатално за плода жена си.

Сега обаче ситуацията е коренно променена. Деян Донков бил напълно друг човек и през ден подарявал цветя на половинката си. По лицето му сияело щастие, което по всяка вероятност произлиза от новината, че пак ще става татко.

„Наистина е особено щастлив напоследък. В началото мислехме, че си е намерил любовница, но после се появи така щастлив с Радина, че да му завиди човек. Всички се радваме за него.“ – разкриват колеги на Донков.

Само след дни чаровната Радина Кърджилова ще навърши 29 години. Очаква се Деян да й организира романтичен рожден ден и дори има вероятност на празничната дата той най-накрая да се реши и да поиска ръката й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар