Тежко предателство смаза Лили Иванова

Тежко предателство смаза Лили Иванова
4.3 (85%) 4 votes

Лили Иванова не може да повярва, че пореден приятел я предаде

Лили Иванова отново получи предателство

Лили Иванова отново получи предателство

Дълги години великата Лили Иванова трябваше да търпи предателство след предателство, но това е орисията на всеки, който е обект на завист. Последния нож в гърба певицата го усети от страна на Драгомир Драганов. Тв водещият на БНТ от известно време бил изключително близък с Йорданка Христова, която пък отдавна не се понася особено с Лили Иванова, припомня Kliuki.bg.

Драго Чая в продължение на години беше протеже на изпълнителката на „Ветрове“, но вече даже не си говорел с примата. Не е ясно до какво е довело това охладняване на отношенията им, но изведнъж Драганов се отдръпнал от най-великата ни певица.

„Мисля, че Драго очакваше да направи и музикална кариера. Затова се въртеше около Лили Иванова, но когато нямаш талант в дадена област, няма как да направиш нещо кой знае какво. Затова той се отказа от музиката, но явно се е разочаровал, че Лили не го направи звезда.“ – шушукат запознати.

Драгомир Драганов обаче е решил дори да отмъщава на Лили Иванова, съюзявайки се с Йорданка Христова. Той я покани в предаването си по БНТ и непрестанно й звънял да се виждат. Драго смятал, че покрай „ВИП Брадър“ акциите на Данчето се покачили и отново цяла България заговорила за нея. Затова Чая се навъртал често около Христова, смятайки че може да извлече полза от нея.

От своя страна Лили Иванова останала потресена от поведението на Драгомир Драганов. Тя го считала за доста по-интелигентен от повечето лица в телевизията и затова останала шокирана, когато видяла подмолните му действия.

„Драго Чая си е такъв. Той търси само изгодата, за него думата „приятелство“ е преходна и нищо не значи. Затова цял живот е сам като куче и няма никого до себе си.“ – разкрива бивш приятел на телевизионния водещ.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Тежко предателство смаза Лили Иванова”

  1. Bonka Racheva

    юни 06. 2015

    Дреме й на Лили за Драго!Като го гледам в БНТ – взел,дал!Най-малко за приятелството му може да се съжалява

Добавете коментар