Сашо Кадиев: Направо съм разбит

Сашо Кадиев: Направо съм разбит
5 (100%) 2 votes

Сашо Кадиев едва смогва да върши всички делови ангажименти, които има!

Сашо Кадиев разбит от много работа

Сашо Кадиев разбит от много работа

Оказва се, че и няколко поприща на професионална изява да имаш, пак не си щастлив. Сашо Кадиев бил толкова уморен, че даже сериозните суми пари, които печелел, не можели да го утешат.

До съвсем скоро синът на Катето Евро се изявяваше на цели три фронта, което буквално е стопило силите му. В продължение на 3 месеца той беше водещ в шоуто „България търси талант“, а представленията му в театъра и работата в „Преди обед“ от години си вървят успоредно за него, припомня Kliuki.bg.

„Направо съм разбит. Когато се прибера у дома, нямам сили даже да говоря. Единствено любовта на Танчето и бебето ни ме крепи. Трябва да намаля оборотите, защото така не се живее пълноценно. Днес може да успявам, но годините няма да ми простят.“ – вайкал се Сашо Кадиев пред приятели.

На всичкото отгоре актьорът нямал миг покой и вкъщи. Прибирайки се, той веднага почвал да се занимава с детето и нощем спал най-много по 5 часа, пише „Уикенд“. Мнозина от близките му обаче се чудят защо Таня не облекчава мъжа си и не поеме изцяло грижите за бебето, освобождавайки го от тази отговорност.

„Тя е жива късметлийка. Мъжът й се трепе по цели денонощия понякога, а Танчето стои у дома и се прави, че върти домакинството. Нищо подобно. Сашо е този, който готви и чисти, дори за детето той се грижи много повече, макар да е зает толкова много.“ – смятат приятелите на Александър Кадиев.

Очаква се актьорът и тв водещ да си вземе най-после малко почивка през месец август, когато традиционно „Преди обед“ прави пауза. Сашо вече си мечтаел как ще заведе семейството си на море някъде в чужбина. Тройната му работа поне в това отношение му е донесла позитиви, тъй като той вече имал натрупана доста сериозна сума в банковата си сметка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сашо Кадиев: Направо съм разбит”

  1. Лина Аа

    юни 06. 2015

    kakvo ni interesuva che bil umoren?

Добавете коментар