Марта Вачкова с отчаян ход за мъж

Марта Вачкова с отчаян ход за мъж
5 (100%) 1 vote

Марта Вачкова стигна дъното и вече предприе отчаян ход в стремежа си да намери нова любов

Марта Вачкова прави всичко възможно да си намери мъж

Марта Вачкова прави всичко възможно да си намери мъж

Понякога славата не носи любов. Марта Вачкова добре осъзна това, след като цял живот няма никакъв успех с мъжете. Нещо повече. Мартина никога не е била харесвана от господата и затова гаджетата й не наброявали повече от пръстите само на едната ръка, научи Kliuki.bg.

Днес Марта Вачкова отново е сама и е така от години. Тя вече била опитала всичко. Излизала нощем, канела колеги на кафе, открито дори ухажвала познатите си мъже, но никой не й обръщал някакво съществено внимание. Затова актрисата е предприела отчаян ход, регистрирайки се в няколко сайта за запознанства.

За да не се разчуе, Марта Вачкова доста послъгвала в тези сайтове. Тя не си слагала снимки и пращала такива на някой мъж чак след като се убеди, че той й допада и има сериозни намерения. Освен това Мартина не разкривала точното си тегло и се описвала с нормално телосложение, макар отдавна да се знае, че е приятно закръглена. Възрастта си също не разкривала, преди да се разбере коя всъщност е тя.

До момента Марта Вачкова вече имала зад гърба си няколко срещи, уговорени чрез интернет, но нито една не й харесала. Оказвало се, че на живо не само тя е лъгала за доста неща. Освен това някои от мъжете се стъписвали, че са на среща с известна жена и оплесквали всичко.

Марта Вачкова вече била отчаяна. Тя не е била с мъж, дори само за леглото, от повече от година. За разлика от други богати и по-напреднали във възрастта дами, Мартина не търсела млад мъж, защото знаела, че с такъв няма как да има сериозна връзка. Звездата от „Каналето“ се надявала да срещне някой стабилен господин на около 50-годишна възраст, който да я направи щастлива.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Марта Вачкова с отчаян ход за мъж”

  1. Eva

    юни 07. 2015

    ЖАЛКИ сте.

Добавете коментар