Скандален обрат: Асен Блатечки отново в леглото на Диляна! (ще му покаже ли Катерина червения картон)

Скандален обрат: Асен Блатечки отново в леглото на Диляна! (ще му покаже ли Катерина червения картон)
5 (100%) 3 votes

Асен Блатечки нрава си не мени лесно, отново се пъхна в леглото на Диляна Попова!

Нова семейна драма разтърси из основи дома на Асен Блатечки и жена му Катерина Горанова след като чаровникът не издържа на изкушението и отново се намъкна в леглото на манекенката Диляна Попова. Това разкриха близки до актьора, чудейки се на търпението на Горанова и няма ли най-после да му покаже завинаги червения картон.

Припомняме, че след жестокото унижение, на което Асен Блатечки подложи Катерина Горанова като не само й изневери публично с Диляна Попова, но и я забремени, хубавецът на родното кино си посипа главата с пепел и потърси прошка от семейството си.

Асен Блатечки

Асен Блатечки определено има доста слаби ангели

Точно навръх коледните празници, Асен Блатечки взе решението да се върне у дома си като остави Диляна Попова сама със сина им Борил. Да, актьорът не престана да се грижи за бебето и да подпомага финансово майка му, но отношенията им бяха чисто формални. А Асен заживя спокойно с дългогодишната си съпруга.

Доскоро обаче. Защото след като бурята с Катерина Горанова утихна, чаровникът отново се върна към старите си навици и страстта си към красивите жени. И отново скочи в кревата на Диляна Попова.

„Асен и Дилянаса заедно в пълния смисъл на думата. Това е от около една седмица, през която Блатечки цели три пъти остана да нощува в дома й, без изобщо да се прибере при Катерина. Явно Диляна му е простила това, че я изостави и предпочете жена си, и сега отново го прие с отворени обятия. Двамата дори не се крият, виждали сме ги да се целуват в парка, докато разхождат Борил“, разкриват близки до актьора източници.

За срам и позор обаче, Асен Блатечки така и не се е преместил да живее официално при любовницата си, а продължава да се връща при съпругата си и да тъче на двата стана. Пита се колко време ще продължи това и дали в крайна сметка гордата Катерина Горанова няма най-сетне да му покаже червения картон, при това завинаги?!

Защото Асен Блатечки на практика се подигра с доверието й и я предаде за втори път, което повечето жени със сигурност биха определили като непростима и фатална грешка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар