Ужас: Ето как Мария Шарапова третира Гришо! (шокиращи разкрития)

Ужас: Ето как Мария Шарапова третира Гришо! (шокиращи разкрития)
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров се е превърнал в мъж под чехъл за Мария Шарапова!

Пълна лудница – това са отношенията между Григор Димитров и Мария Шарапова, която превърнала родната ни тенис гордост в същински мъж под чехъл. Това разкриха близки до Гришо, вбесени от чепатия и властен характер на рускинята Мария Шарапова.

Оказа се, че като по-голяма от Григор Димитров, Маша била нещо като тартор във връзката им и изобщо не се съобразявала с това, че все пак Гришо е мъжът, а не тя. Редовно му забранявала всевъзможни неща, налагала волята и желанията си и не пропускала да му пили на главата всеки път, когато не направи нещо така, както тя му е обяснила.

Григор Димитров

Григор Димитров се превърнал в мъж под чехъл за Мария Шарапова

Последното, което Мария Шарапова наложила на Григор Димитров, била тоталната забрана да слага и капка алкохол в устата си. И не, защото би пречило на кариерата му, а защото не понасяла миризмата на спиртни напитки. А Гришо безропотно се подчинил.

„Той никога не е пиел много, но като всеки нормален човек, си позволяваше да обърне по едно-две малки, когато е на купон с приятели или по друг повод. Пиеше по малко водка или уиски, но след мрънкането на Маша, мина само на сокчета като някое бебе. Ум не ни стига да се чудим как стигна дотам, че да се превърне в чехльо на Шарапова. Гледа я като кутре и изпълнява“, коментират възмутено познати на Григор Димитров.

Единствената, която била напълно щастлива от безропотното подчинение и преклонена глава на Гришо, била самата Мария Шарапова. Тенисистката се хвалела пред приятелките си какъв добър, красив и изпълнителен приятел си намерила и как изпълнявал всяко нейно желание.

Проблемът обаче е, че с това си поведение Маша рискува да превърне Григор Димитров в един примирен и обезличен от жена си мъж, което няма да му донесе нищо добро – нито в личен план, нито на тенис корта, вещаят близки до шампиона ни Гришо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар