Новият сезон на „Черешката на тортата“ с нови лица

Новият сезон на „Черешката на тортата“ с нови лица
5 (100%) 2 votes

Новия сезон на „Черешката на тортата“ се завърна на екран със странни и несъвместими участници, поне през тази изминала седмица.

Новият сезон на иначе интересното кулинарно предаване „Черешката на тортата“ стартира с четирима участници, които трудно се сработиха.

Черешката на тортата отново в ефира на Нова Тв с нови участници

„Черешката на тортата“ с шеф Манчев отново в ефира на Нова ТВ с нови участници

На първо място Александър Дойнов – популярен в артистичните среди, но не го помним с голяма роля, той както и Джуджи странно присъстват в сутрешното предаване „На кафе“ по Нова ТВ, където Гала се изявява като основна водеща. Там, а както се видя – и в „Черешката на тортата„, Сашо активно критикува различни хора, някои от тях доста успели и реализирани личности у нас и зад граница. Всеки път, когато някой вижда несъвършенствата у другите, трябва сам да погледне към себе си първоначално.

Милко Калайджиев се яви и в кулинарно предаване да покаже талант в кухнята

Милко Калайджиев се яви и в кулинарно предаване да покаже талант в кухнята

Другият участник е ясновидката и доста публична личност Николета, която провокира много пъти общественото мнение както и в случая участниците в предаването по телевизия Нова – „Черешката на тортата“. Много от тях бяха стресирани от дръзкото й отношение и странен характер, но Милко Калайджиев, певицата Прея и Ернестина се опитаха да смекчат неловките ситуации около другите двама доста несъобразителни участници.

Андрей и Ернестина заедно в киното, живота и в кухнята също

Андрей Слабаков и Ернестина заедно в киното, живота и в кухнята също

Въпреки че попфолк изпълнителят Милко не успя съвсем сам да се приготви за вечерята, той все пак се постара за настроението на гостите. Представянето на Ернестина пък не мина без участието на нейната популярна половинка Андрей Слабаков, който има редица фенове също, а освен това се е появявал на няколко пъти и в това предаване.

Зрителският интерес засега е наистина голям. Въпреки всеобщото недоволство на феновете на „Съдби на кръстопът“, защото „Черешката на тортата“ зае неговия часови отразък от ефира на Нова ТВ, проучванията показват, че много от българите гледат новия сезон на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар