След толкова години: Кали разкри истината за Жоро Илиев, която преобръща всичко! (разтърси Мая)

След толкова години: Кали разкри истината за Жоро Илиев, която преобръща всичко! (разтърси Мая)
4.1 (82.5%) 8 votes

Кали реши, че е време да наруши мълчанието си и да каже истината за Жоро Илиев!

Легенди се носят за Жоро Илиев години след убийството му. Не една или две са връзките, в които са го замесвали и жените, които му преписваха. Едва от тях е певицата Кали, чиито първороден син неведнъж е бил свързван с Главния като негов баща.

Разбира се, това не е вярно, а Кали най-сетне реши, че е време да наруши мълчанието си и да разкрие важна истина за Георги Илиев, която преобръща представите на много хора за него. Нещо повече – това разкритие разтърси и вдовицата му Мая Илиева, която противно на очакванията, се умили, а не се разгневи на думите на Кали, довериха източници близки до нея.

Жоро Илиев

Жоро Илиев бил човекът, отървал Кали от порока

Оказа се, че Жоро Илиев изобщо не е бил чудовището, за което го считат мнозина. Колкото до самата Кали, за нея той е истински герой. Защото това, което хората не знаят е, че самият Жоро Илиев е единственият „виновник“ за това певицата да не се пристрасти към кокаина и забранените вещества.

„Жоро Илиев ме отърва от този смъртоносен порок и винаги ще съм му благодарна за това. В онези времена през 90-те години, когато работех по участия, а около мен се шмъркаше на поразия, той беше този, който щеше да ми извие врата като на пиле, ако посмея да опитам. Неведнъж ми е казвал, че види ли ме, ще ми счупи ръцете. Бях малка, той ме респектираше и това ми даде сили да не посегна, да не полюбопитствам като останалите“, разказва Кали.

Тя признава също, че Жоро Илиев я е спасил от няколко мутри, които връхлетели в гримьорната й в популярна тогава дискотека и едва не я насилили всички поред. Главния бил този, който ги изритал навън като мръсни котета и отървал Кали от огромно нещастие.

„В знак на огромната си благодарност обещах, че ще кръстя сина си, ако имам син, на Жоро. Затова и първото ми дете носи неговото име. Казвам тези неща, защото никой не е съвършен, но и истината винаги е някъде по средата. А Георги Илиев имаше не само лоши, но и много прекрасни черти“, споделя истината за него Кали, а думите й силно развълнували единствената вечна жена в живота на Главния – Мая Илиева.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар