Хванаха го: Тези снимки на Валери съсипаха Николета! (заведе малката Никол при новото си гадже)

Хванаха го: Тези снимки на Валери съсипаха Николета! (заведе малката Никол при новото си гадже)
5 (100%) 3 votes

Николета Лозанова е разбита от това, което видя на снимките, Валери Божинов пет пари не дава!

След раздялата и предстоящия официален развод с Николета Лозанова, Валери Божинов ясно доказа, че поема живота си в ръце и тръгва по съвсем нов път. А надеждите на феновете им, че звездното семейство отново ще се събере, останаха попарени.

Защото Валери Божинов не само няма намерение да се прибере при Николета, а точно обратното – той дори запозна малката си щерка Никол Божинова с новото си гадже. Което ясно показва, че намеренията му към неизвестната още дама, са сериозни – поне на пръв поглед.

Николета

Николета Лозанова яко е ударена по егото от Валери Божинов

Снимката, която вбеси и тотално съсипа Николета е кадърът, на който малката Никол се е щракнала до татко си, а встрани до тях опитва да избяга мистериозната красавица, която топли чаршафите на футболиста. Валери Божинов си е направил селфи с Никол, но така и не се е усетил, че е избързал да натисне копчето, преди новата му да успее да се скатае от кадъра.

Това, което се вижда на снимката, е умопомрачително – непозната жена, по почти голи задни части, тича, за да излезе от кадър, докато Валери и Никол щастливо се усмихват ала типа „Зеле“… Компроматът, доказващ, че футболистът не си губи времето, веднага беше разпространен по мрежата, а Николета Лозанова изпаднала в бяс.

Я да видим чие Д-пе се вижда зад Валери...

Я да видим чие Д-пе се вижда зад Валери…

„Това е страшен удар за нея. И не толкова, защото НиЛо умира от искрена и чиста любов към съпруга си, а защото инатът и нарцистичният й характер не биха позволили да приеме спокойно, че е отхвърлена и заменена с друга – тя, „богинята“, смеят се близки познати на Валери Божинов.

Валери заведе малката Никол на среща с новата си приятелка

Валери заведе малката Никол на среща с новата си приятелка

Сега остава само да изчакаме и да видим кога Валери ще се осмели лично да проговори и да представи своята нова дама пред обществото, за да затвори веднъж завинаги устите на тези, които продължават да намилат, че видиш ли – щял пак да се върне при Николета Лозанова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Хванаха го: Тези снимки на Валери съсипаха Николета! (заведе малката Никол при новото си гадже)”

  1. Vanq Genova Dragieva

    юни 09. 2015

    Tova e maniken ne jena 😀

  2. Iosi Daniel

    юни 10. 2015

    И да е жена,мислите ли,че Валери е "пуснал" снимката без да знае,за "голото дупе"?

Добавете коментар