Сензация: Какво свързва Мика Стоичкова и Григор Димитров?! (истината от миналото втрещи всички)

Сензация: Какво свързва Мика Стоичкова и Григор Димитров?! (истината от миналото втрещи всички)
4.3 (86.67%) 3 votes

Мика Стоичкова си намери гадже, което прилича досущ на Григор Димитров и това никак не е случайно!

Мика Стоичкова беше свързвана с кого ли не по времето, когато се застоя малко повече в родината си. Щерката на Христо Стоичков преживя пагубен крах на връзката си с актьора Иво Аръков, след което опустошена духовно, си би шута към Маями, Флорида.

Съдбата обаче се оказа благосклонна към Мика и то повече, отколкото дори самата тя е очаквала. Защото я възнагради не само с ново гадже, но с невероятен красавец, безумно приличащ на… Григор Димитров. Приликата между двамата бе забелязана от всички, но сензацията е другаде.

Григор Димитров

Мика Стоичкова била луда по Гришо, той обаче не я отразил

А именно в миналото на Гришо и Мика Стоичкова. Източници, близки до дъщерята на Христо Стоичков, хвърлиха страшна бомба с новината, че преди няколко години Мика Стоичкова е била лудо, буквално диво влюбена в обещаващия тенисист.

Григор Димитров и Мика Стоичкова се срещнали по време на едно спортно награждаване у нас, а искрите у Мика моментално припламнали, виждайки красавеца Григор Димитров.

„Мика и Гришо излизаха заедно няколко пъти, като лично тя бе инициатор на тези срещи. Разбира се, че той ще приеме – все пак щерката на Камата не е за изпускане, смееш ли да й откажеш?! Лошото обаче е, че докато Мика точеше лиги по Гришо, той се държеше така, сякаш тя му е далечна роднина или братовчедка – никакъв интерес не прояви към нея като към жена“, разкриват истината близки до Мика Стоичкова.

Това било огромна обида за футболната щерка, която през годините била свикнала да има всички момчета, които си пожелае – някои от тях я харесвали наистина, други се блазнели от славата и парите на татко й, но винаги се получавало. Докато наш Гришо я отхвърлил с лека ръка.

„Ето че сега, обаче, новото й гадже поразително прилича на Гришо. Направо кожата му е одрал. Така че Мика спокойно може да го целува и да си представя, че целува тенис звездата ни“, смеят се завзеците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сензация: Какво свързва Мика Стоичкова и Григор Димитров?! (истината от миналото втрещи всички)”

  1. iosidaniel

    юни 10. 2015

    А бе вие сте голями идиоти!Няколко години детето-Григор Димитров беше в тенис академията в Барцелона.Да си в тази академия трябва да са плаща.Можете ли от три пъти да познаете кой взе като собствено дете при себе си Григор? Христо Стоичков взе Григор да живее при него и той порастна заедно с двете му дъщери, като третото му дете.

  2. Iosi Daniel

    юни 10. 2015

    Каква сензация бе!

Добавете коментар