Пази Боже: Виж каква змия си прибра вкъщи кланът Гущерови! (шокиращи разкрития за снахата Мария)

0

Мария Гущерова затвърди старото хорско мнение, че трябва да бягаш от дребни човечета!

Видиш ли нисък мъж или дребна жена, бягай надалеч – такова правило вирее из страната ни още от време оно. И комай ще се окаже абсолютно вярно, като се има предвид и последните скандални разкрития за дребничката снаха на клана Гущерови – миньончето Мария.

При певицата определено не важи лафът, че хубавите парфюми са в малки шишенца. По-скоро Християн Гущеров и баща му Добромир Гущеров сам сами си се сдобиха със змия в къщата, но кой ли да ти мисли предварително?! Защото Мария се оказа голямо зло в малко тяло, разкриха близки до милионерската фамилия.

Мария
Мария се оказа истинско зло, за което Гущеров се венча доброволно

Истината е, че проблемите между Мария и Християн Гущеров далеч не са свързани само с липсата й от семейното огнище и многобройните й нощни участия по кръчмите на родината. Кротката и блага Мария (но само пред камерите и на интервюта), била същинска напаст и откакто се венчала за Мечо, не пропускала да му скъси живота и нервите.

„Много хора му говореха преди сватбата, но той не, та не! Сега да го видим какво ще я прави тази своя съпруга, която от малка е истинско терористче. Всички, които познават Мария още от Стара Загора знаят как се държеше с майка си и сестра си Ирена и как от съвсем мъничка бе свикнала да тропа с крак и да раздава заповеди. И тежко на тоя, който не ги изпълни“, разказват стари познати на заралийката.

Те са категорични, че лошотията на Мария, когато била още бедна обаче, не е нищо, в сравнение с това чудо, което се родило в нея в мига, в който прилапала парите на Гущерови. Ката ден Мария се чудела какви изисквания и капризи да стовари на Християн Гущеров и страшно се кефела, когато хората го определяли като „мъж под чехъл“.

„Та тя започна все по-често да го нарича „моя чехльо“ и „моето чехълче“, вместо познатото вече Мечо. Представяте ли си какво унижение е за него това и колко „силни“ са чувствата и уважението на Мария към съпруга й, щом подмята това пред дружките си“, коментират близки до Християн и Мара Отварачката.

Мария обаче трябва да проумее, че хората с пари като Християн Гущеров търпят до време, а както я е подкарала, нейното време ще свърши като едното нищо и то по-скоро от очакваното.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.