Биляна Евгениева гледа като отровена: Планът на Христо Сираков я прави за публичен смях

Биляна Евгениева гледа като отровена: Планът на Христо Сираков я прави за публичен смях
5 (100%) 1 vote

Христо Сираков реши да си го върне на Биляна Евгениева, въпреки че уж й прости

Биляна Евгениева шокирана от Христо Сираков

Биляна Евгениева шокирана от Христо Сираков

Прощава, но явно не забравя. Такъв е Христо Сираков, който цяла година се чудеше как да накаже шавливата Биляна Евгениева и най-после го измисли. Интересното е, че Ицо 100-те манекенки отново се събра с плеймейтката, след което реши да изпълни отмъщението си.

А то се състои в публична изневяра. Същата, каквато бизнесменът трябваше да изтърпи от страна на Биляна миналата година. Христо Сираков смятал да приеме най-накрая поканата на „ВИП Брадър“ и да се присъедини към семейството на брадърите, както писа „Всеки ден“. Причината обаче не е финансова, както при повечето участници. Той имал много пари и не си и помислял да чака с нетърпение хонорара си от предаването. Причината е лична и свързана с отмъшението, което замисля.

Сираков смятал да изневери на Евгениева в Къщата и по този начин да я унизи така, както тя го унизи с Благо Георгиев. Самата плеймейтка останала потресена от решението на половинката си, тъй като вече е ясно, че Ирен Онтева също ще бъде сред участниците в шоуто, а тя е бившата жена и майката на сина на Христо Сираков. На всичкото отгоре бизнесменът и манекенката били в доста добри отношения, въпреки раздялата им и съдебните спорове за детето.

Вече се обсъждат и слуховете, че Ицо 100-те манекенки изобщо нямал намерение да се жени за Биляна Евгениева, а й простил с цел единствено да й отмъсти. Плеймейтката започнала да осъзнава пъкления план на бизнесмена, но нямало какво да се направи. От една страна тя не смеела да го напусне, защото все още се надявала на парите му. От друга пък ще стане жертва на публично унижение. Биляна също е била поканена от продуцентите на „ВИП Брадър“, но Сираков категорично й забранил да влиза с него в Къщата, узна Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар