Свърши се! Дженифър Анистън остава без деца завинаги

Свърши се! Дженифър Анистън остава без деца завинаги
5 (100%) 2 votes

Дженифър Анистън няма да има дете никога през своя живот

Дженифър Анистън просто е нямала съдбата да има свое дете

Дженифър Анистън просто е нямала съдбата да има свое дете

От много отдавна всички световни медии се чудят защо Дженифър Анистън няма свое собствено поколение, но явно причината е по-трагична, отколкото се считаше. Оказва се, че звездата от „Приятели“ има проблеми със забременяването, което с годините се е превърнало в пълна невъзможност да зачене. Като по-млада Джен е имала шанса да си направи бебе чрез метода ин витро, но вече и за него било твърде късно. Това са показали последните й изследвания, научи Kliuki.bg.

Дженифър Анистън е знаела за проблема си, но е смятала, че годините не са от значение и по всяко време може да предприеме стъпки да го преодолее. Всъщност обаче на 46 г. каквато и да е операция от този тип щяла да изложи на огромен риск живота на актрисата. Затова лекарите посъветвали Джен – ако иска деца, да мисли за осиновяване.

Годеникът й Джъстин Теру обаче се е проявил като истински мъж и веднага е подкрепил половинката си. Той останал с нея, въпреки проблемите й със забременяването и бил категоричен, че двамата могат да бъдат щастливи заедно и без деца у дома.

Именно трудностите на Дженифър Анистън със зачеването са в основата на провала на брака й с Брад Пит. Русокосият актьор много е искал да има свое поколение и наближавайки 40-те, се е чувствал все по-зле от това, че не е баща. Затова появата на Анджелина Джоли, която е напълно здрава в това отношение и по-късно се видя добре, е тласнало веднага Брад към развода.

„Раздялата е логичният изход за много мъже или жени, чиито половинки не могат да имат деца. Просто започва да се търси партньор, който да им осигури наследници. Жалкото е за изоставените партньори, но всеки решава как да живее все пак.“ – смята д-р Мичиган от Ню Орлеанс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Свърши се! Дженифър Анистън остава без деца завинаги”

 1. Ев

  юни 12. 2015

  Колко компетентно.!? Да не би да сте присъствали на прегледа и кой е този лекар, дето така ще дава обяснения в публичното пространство за известни личности. Я си гледайте вашето поколение, да не се окажете вие бездетни, затънали до гуша в собствените си лайна. Защо не заставате с имената си зад тези простотии???

 2. Joana Rubin

  юни 12. 2015

  дали е истина не зная, но съм помагала на жени да имат деца, а също така и на мъже да имат нормални сперматозоиди за оплождане.

 3. rosi

  юни 12. 2015

  И при мен така , бившия ме изостави ,майка му каза за какво съм му щом за 7 години не съм успяла да му родя дете.Сега съм с дру,но сигурно и той ще ме остави заради това. и.Докторът прави всичко възможно да ми помогне, дано успея един ден….А пак Брат Пит да си го…

Добавете коментар