Рада на Марта Вачкова се „почерпи” за пълнолетие с операция!

Рада на Марта Вачкова се „почерпи” за пълнолетие с операция!
3.7 (73.33%) 3 votes

Марта Вачкова въпреки всичко е щастлива – вече никога няма да е зависима от бившия

Марта Вачкова вече има в дома си само възрастни хора. Прекрасната й Рада навърши скоро пълнолетие.

Девойчето й е непрекъснат източник на гордост и щастие. Бабата на Рада по майчина линия е свършила повече от отлична работа по отглеждането й явно. Чаровницата обаче дава и повод за тревоги, макар и не умишлено.

Сладураната тъкмо навърши пълнолетие и трябваше да претърпи сериозна операция, научи kliuki.bg. Десният крак на Рада беше подложен на медицинска интервенция. Неприятното преживяване било повече от наложително – случило се заради ски травма, която преживя момичето отпреди години. Тогава скъса кръстни връзки и се наложи да навърши осемнадесет години, за да се оперира, според изискването.rada

Марта Вачкова и дъщеря й се доверили отново на д-р Русимов. Същият хирург преди около 2 г. оперира водещата в артроскопската хирургия на Военна болница. Изглежда отново си е свършил работата добре, защото въпреки преживяването и бинтовете, Рада се усмихва широко.

“Месец няма да стъпва на крака си. Ще се придвижва само с патерици и шина като на снимката”, споделя за поредното си родителско премеждие звездата пред „24 часа“.

Операцията обаче не е повод на женското царство в дома на Марта Вачкова да е нещастно. Славното трио най-после махна от плещите си грижата да се съобразяват с таткото на Рада при взимане на важни решения или обикновени като пътувания до чужбина, например.

На Марта Вачкова вече не й се налага до го чака, преследва и моли за подпис на поредното пълномощно, за да почива с дъщеря си извън границите на родината. Това й беше голям проблем и винаги настояваше институциите да помогнат на родители в нейната ситуация – без издръжка, но винаги изнудвани от бившите си партньори.

На таткото на Рада официално вече не му се налага да дава пари, но това няма да промени никак живота на актрисата. Марта Вачкова обаче със сигурност ще си подари пътуване до чужбина веднага щом щерка й си стъпи на краката…буквално!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар