Симеон плаче на коленете на Симона Загорова: Обичам те, но не го прави!

Симеон плаче на коленете на Симона Загорова: Обичам те, но не го прави!
4.8 (95%) 4 votes

Симона Загорова получи трогателен жест от своя възлюбен и това преобръща ситуацията за нея

Симеон Данев е готов да пожертва благото си за Симона Загорова

Симеон Данев е готов да пожертва благото си за Симона Загорова

Човек наистина може благородно да завиди на младите Симеон Данев и Симона Загорова, защото те изпитват нещо, което някои хора през целия си живот не са. Затова и двамата се надпреварват да правят жест един към друг. Щерката на Глория и Илия реши, че е по-важно да бъде с любимия си, отколкото да следва мечтите си и да учи в чужбина. Младежът обаче също доказва любовта си, защото той поставя бъдещето на Симона на първо място, научи Kliuki.bg.

„Много те обичам, но зад граница ще е по-добре за развитието ти като певица и музикант. Не жертвай всичко това заради мен. Ако е писано, след като завършим висшето си – пак ще сме постоянно заедно. Сега трябва да заминеш, за да гониш целите си. Познавам те и знам, че тук няма да си удовлетворена от живота, дори и да съм до теб.“ – заявил Данев на Загорова в един от искрените им разговори, плачейки на коленете й.

Всъщност Симеон по принцип бил от ревливите мъже. Той често се разчувствал, дори само от филми, което пък привлякло Симона, понеже тя харесвала чувствителните младежи, а не тези, които се бият в гърдите като т. нар. „мачовци“.

Все още не може да се каже дали Симона Загорова ще послуша своя любим. Тя вече стартира кариерата си като певица. Преди дни имаше няколко участия, което й осигури първите самостоятелни доходи. Ако продължава така, Мони може и да забрави напълно за чужбина и да запише в Консерваторията, като междувременно работи.

„Талантът й е наистина много голям. Когато си отвори устата, всички край нея млъкват и слушат. Смятам, че може да стане по-добра от майка си, но в крайна сметка това зависи от доста неща.“ – смята човек от публиката в Правец, където Симона се изяви наскоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Симеон плаче на коленете на Симона Загорова: Обичам те, но не го прави!”

 1. мими

  юни 11. 2015

  Неспряхте с тъз Симона и със следването и в чужбина.
  Децата който ще продължават убочението си в чужбина вече са
  минали необходимите тестове,а Симона още се чуди къде да учи.
  Спрете вече с тези чалгарки да ги представяте за…….
  Правелно се е урентирала към кръчмите.Там и е мястото.

Добавете коментар