Тони Димитрова извън кожата си: „Моята мафия“ ще смачка Петя Буюклиева

Тони Димитрова извън кожата си: „Моята мафия“ ще смачка Петя Буюклиева
5 (100%) 2 votes

Тони Димитрова е абсолютно шокирана и обидена на Петя Буюклиева

Тони Димитрова смята да смачка Петя Буюклиева

Тони Димитрова смята да смачка Петя Буюклиева

Големият скандал между две велики певици продължава да вилнее из бургаските среди. Тони Димитрова не може да сдържи гнева си от обидата, която й нанесе Петя Буюклиева. Брадърката атакува Тони, когато заяви за „Всеки ден“, че отпадането на Кичка Бодурова от музикалния конкурс „Бургас и морето“ е по вина на Димитрова, която имала огромно влияние сред журито и нарочно била изхвърлила Кичка, понеже не се разбирали.

„Мафията на Тони Димитрова сложи края на участието на Кичка Бодурова в „Бургас и морето“. Жалко, защото не беше честно.“ – каза Петя Буюклиева преди дни.

Този път обаче несдържаният език на участничката в „Биг Брадър Ол Старс 2014“ може да й коства доста финансови средства, разбра Kliuki.bg. Тони Димитрова се заричала да съди Петя и дори вече имала адвокат за целта. Изпълнителката на „Ах, морето“ не можела да понесе обидата, че играе задкулисни игри за пари.

„Ще я смачкам. Сега ще разбере колко е велика „моята мафия“. Доколкото знам, Петя Буюклиева не е много добре финансово от няколко години и сега ще я довърша. Ще й взема и малкото, останало й в джоба. Следващия път да видим дали ще се подиграва с мен!“ – беснеела Тони Димитрова.

Петя от своя страна се опитвала да се измъкне с отричане, но съперницата й твърдяла, че във „Всеки ден“ има доказателства за интервюто й и то не е измислено. Ако те бъдат предоставени в съда, Буюклиева може да се окаже с около 30 хил. лв. по-малко.

Единствената надежда на Петя е да се докаже, че Тони Димитрова действително има намеса при отпадането на Кичка Бодурова. По принцип първата наистина има мотив, понеже ненавижда Кичка още от минали формати на „Бургас и морето“. Трудно обаче би могло да се докаже наличието на някаква мафия в конкурса, дори и да я има.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар