Драма: Мика Стоичкова още гасне по Гришо

Драма: Мика Стоичкова още гасне по Гришо
5 (100%) 2 votes

Мика Стоичкова не може да превъзмогне раздялата си с Григор Димитров

Мика Стоичкова не може да забрави ласките на Григор Димитров

Мика Стоичкова не може да забрави ласките на Григор Димитров

Въпреки че са изминали прекалено много години, Мика Стоичкова все още си пада по Григор Димитров. Слуховете твърдят дори, че щерката на Камата е влюбена в родния ни тенисист и всяка нейна връзка след това се проваляла от носталгия по Гришо.

Мика Стоичкова сравнявала всеки мъж в живота си с първата ни ракета, което винаги завършвало с успех за Димитров. Това сторила и по време на любовта си с Иво Аръков. Актьорът не понесъл да е „втора цигулка“ в живота на футболната дъщеря.

„Иво така и не се примири, че Мика не е влюбена в него, а изпитва само симпатии. Той се опитваше многократно да спечели истински сърцето й, но там вече сякаш имаше друг.“ – споделят близки до обкръжението на госпожица Стоичкова.

Поредното доказателство за любовта на Михаела към Григор Димитров дойде съвсем скоро, когато стана ясно, че тя се е залюбила с мъж, който прилича невероятно много на Гришо. Всъщност физическата тръпка на Мика към тенисиста била една от основните причини тя да е луда по него, научи Kliuki.bg.\

Все пак да припомним, че Мика Стоичкова е имала известни любовни взаимоотношения с Григор преди време, но за него всичко е било по-скоро тийнейджърски флирт, докато на нея й е останало за цял живот. Гришо явно си пада само по какички, понеже Мика е с 3 години над него, а Шарапова – с 4. Той е имал нещо повече и със Серина Уилямс преди години, която също е по-голяма от него.

Макар да не си го признава, Стоичкова много страдала заради факта, че повече никога няма да падне в обятията на Гришо. Тя избягвала всякакви лични срещи с него, защото не можела да издържа да го вижда щастлив с Маша.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар