Нещастието на Гена Трайкова измъчва близките й! (неочаквани разкрития)

Нещастието на Гена Трайкова измъчва близките й! (неочаквани разкрития)
5 (100%) 3 votes

Гена Трайкова побърква от притеснение семейството си, какво се случва с нея?!

Журналистката и водеща Гена Трайкова не е на себе си от известен период, а близките и семейството й са силно притеснени. Блондинката е все по-унила, нещастна и най-вече… започнала е да прекалява с чашките.

Проблемът на Гена Трайкова или „нещастието“, както самата тя го нарича е, че не й върви в любовта, макар че силно копнее да създаде семейство. С напредването на възрастта, Гена Трайкова изпадала във все по-голяма депресия, а към момента поне намирала изход единствено в дъното на чашата.

Гена Трайкова

Гена Трайкова е в депресия, опитва се да я теши с чашката

„Преди няколко дни за пореден път я засякохме в обедната почивка от телезизията. Седеше си сама, съвсем сама в заведението близо до работата и надигаше чаши с вино от обед. Разбираме да е само една чаша, но тя навъртя няколко. Не искаме да си представим какво прави вечерно време“, разкриват колеги на Гена Трайкова от нюзрума на телевизията.

Мъката на Гена Трайкова започна още от разпада на дългогодишната й връзка с колегата Венелин Петков. Двамата бяха толкова сериозно обвързани, че почти всички смятаха, че тази любов ще завърши със сватба и деца, както си подобава.

Затова раздялата им шокира мнозина и най-вече семейството на журналистката, които вместо да я насърчат, започнали да й съчувстват и да гледат на нея така, сякаш е престаряла.

В опита си да не остане стара мома, Гена Трайкова бързо се загаджи с другия си колега – далеч по-младия от нея Иван Георгиев. Той обаче й би дузпата още след има-няма месец време и хукна подир фустите на млади и засукани колежки.

Така Гена Трайкова отново остана сама, а към днешна дата на хоризонта дори не се мярка мъж, който да бъде подходяща партия за нея. Това съсипва страшно много водещата и буквално късало нервите й ден след ден. „Ако продължава така и най-вече ако свикне с чашката, съвсем ще оплеска работите“, тревожат се познати на водещата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар