Гришо Димитров силно притеснен: Маша му избяга окончателно! (Още подробности)

Гришо Димитров силно притеснен: Маша му избяга окончателно! (Още подробности)
5 (100%) 2 votes

Гришо Димитров е силно притеснен от тази новина

Гришо Димитров е стресиран от новината. Топ тенесистът се страхува, че Маша Шарапова може да му избяга окончателно. Хасковлияте се притеснил от последните класации в списанието на най-богатите на планетата „Форбс”.Оказало се, че гаджето на Гришо Димитров е машина за печелене на пари. Това го доказвало и престижното 26-о място, което първата сред тенисистките е заела в тузарското издание по приходи, пише Слава.

Маша Шарапова е най-богатата жена спортист в класирането на изданието. До нея се нареждат само мъже. Само за една календарна година изпънатата блондинка е заработила цели двадесет и седем милиона долара.

Интересното е, че Шарапова не е направила внушителната сума от турнирите по тенис. От тях рускинята е спечелила едва два-три милиона. Всичко останало в сметките й е от участие в реклами. Оказало се, че тенисистката е сред най-желаните лица за реклама в списания, билбордове и в телевизионни формати. Цели единадесет години руската тенисистка е първа по приходи сред жените и това място все още никой не е успял да й го отнеме.

Гришо Димитров е силно притеснен

Гришо Димитров е силно притеснен

Годишните приходи на кандидат-съпругата на Гришо се въртят около двадесет и пет милиона долара.Маша изпреварва по доходи и първата в световната ранглиста сред жените Сарина Уилям. Макар че американката редовно си я пердаши на корта, тя заема едва 47-мо място във „Форбс” със своите 24 и половина милиона, узна и Kluiki.bg.

Гришо Димитров все по-силно започнал да се притеснява Маша да не му избяга окончателно, твърдят негови приятели. Тенис легендата ни особено се дразнел, когато за него и Маша казвали, че са „златната двойка”. Тогава Гришо винаги обяснявал, че като двойка са като всички останали по света – пазаруват, веселят се, обичат да са заедно. Едва сега обаче стана ясно защо това определение го дразнело.

Понеже Маша Шарапова може и да е „златното пиле” от двамата, той определено не е. С тези пари, които е спечелила руската тенис легенда дотук, тя му е избягала окончателно и той няма как да я догони. Защото в сравнение с нея ракета №1 за България си е направо сетен бедняк. На фона на печалбата на гаджето си, Гришо Димитров за година едва си докарвал милион от рекламни договори и турнири.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар