Ина преби Румен Луканов и поиска развод

Ина преби Румен Луканов и поиска развод
4.4 (88%) 5 votes

Румен Луканов получи шокиращ удар (буквално) от съпругата си!

Ина вече не издържа на гаврите на Румен Луканов с нея

Ина вече не издържа на гаврите на Румен Луканов с нея

Нещата между Румен Луканов и жена му Ина не вървят никак добре, научи Kliuki.bg. От известно време двамата са пред развод, но преди дни Ина официално е поискала от тв водещия да официализират раздялата си. Това се е случило след пореден скандал между двамата, когато чаровната съпруга е узнала, че мъжът й отново е кръшнал.

Този път обаче Ина не се е сдържала и е нападнала физически мъжа си, твърдят последните слухове. Тя е ударила няколко пъти през лицето съпруга си и дори го е наложила с ритници, бясна от поредната му измяна. От своя страна Румен Луканов не се засрамил нито веднъж при своя изневяра, понеже смятал, че щом той носи парите за семейството, всичко му е позволено.

„Инчето е душа човек, но всеки има достойнство. Търпя много време и само заради децата. Тя не иска парите му, а единствено да осигури добър живот на момчетата си. Жалко е, че Румен се оказа такъв женкар, в началото изглеждаше съвсем друг.“ – казват приятели на семейство Луканови.

За пребиването на Румен се заговори още преди няколко дни, когато тв водещият се появи в „Сделка или не“ леко насинен. Той се опита да излезе от ситуацията с чувство за хумор, но мнозина не му повярваха, че се е самонаранил.

Освен ударите от страна на Ина, има и друга версия за побоя над Румен Луканов и тя е свързана със зрителите на Нова ТВ.  С годините водещият на „Сделка или не“ си навлече гнева на доста почитатели на предаването. Станаха много тези, които негодуват срещу начина, по който Луканов води шоуто с кутиите. Освен това той често се замесвал в пиянски скандали, което също може да е причина за насиненото му лице.

Дори и да не е бит от жена си обаче, факт е, че разводът чука на вратата, което може да доведе до изнасянето на Румен от жилището, което купи със собствените си пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар