Алекс „надви“ Иван Ласкин, но поне е добър баща

Алекс „надви“ Иван Ласкин, но поне е добър баща
4.2 (84%) 5 votes

Иван Ласкин отрече да има малко участия. Станал известен още като малко дете, днес Иван Ласкин не е в разгара на кариерата си.  Той е сред по-слабо заетите актьори, които играят в малко представления.

Както пишат и в изданието „Лайфстайл“, Васко да Гама от село Рупча, днес има малко роли, но пък е все желан и канен гост в телевизионни формати и предавания да дава интервюта.

Алекс и Иван Ласкин са заедно от години и имат дете - дъщеря

Алекс и Иван Ласкин са заедно от години и имат дете – дъщеря

Като последно днес Ласкин бе гост на телевизионното предаване „Комбина“ по Нова Тв, където Лора Крумова и Галя Щърбева го бяха избрали за събеседник, но разговорът не потръгна както се очакваше може би. По темата за това дали един артист в България днес може да се издържа само с изкуство, Ласкин първоначално се опита да измести темата, а по-късно щом усети, че водещите пак се връщат към това колко пари се печелят от театър днес у нас.

Иван Ласкин твърдо отрече, че ще сподели лични впечатления и отказа да признае какви са доходите му и на неговото семейство. Това, разбира се, е негово право, но пък липсата му на много роли ярко контрастира с голямото самочувствие, с което понякога демонстрира пренебрежение към някои други популярни лица у нас.

Иван Ласкин - известен от дете

Иван Ласкин – известен от дете, днес вече 45-годишен български актьор

Освен това прави силно впечатление и че половинката му Александра Сърчеджиева се справи доста успешно като актриса и водеща. Както знаем, тя води няколко реалити формата и публиката я хареса видимо. Алекс е по-успешна, млада и красива от половинката си и се надяваме, че известния Иван Ласкин е истински добър съпруг и баща, иначе чаровната Алекс може да се замисли за някои друг или просто да загуби интерес. Засега двойката е много щастлива в любовен и семеен аспект.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алекс „надви“ Иван Ласкин, но поне е добър баща”

  1. Nikolay Petrov

    юни 14. 2015

    Тоя Ласкин е доста по интелигентен от разните водещи и откровено им се подиграва, но с това преекалено хейтърство си прави лоша шега и рано или късно ще си плати! Времето на талантливите бохеми отдавна отмина и тоя си остава само един от мнозината пропаднали аутсайдъри.
    Поне още му плащат пиячката и чука млади курвета безплатно срещу въвеждане в арт средите, като настоящата курвичка, която първо взе фамилията на баща си за да пробие, а сега се отрича…

Добавете коментар