Абитуриентката Симона Загорова възхити мъжката част на България (СНИМКИ)

Абитуриентката Симона Загорова възхити мъжката част на България (СНИМКИ)
3.8 (76.67%) 6 votes

Симона Загорова се показа като невероятна абитуриентка!

Невероятна красота демонстрира щерката на Глория. Младата и много чаровна Симона Загорова днес официално приключва със средното си образование. Тази нощ предстои абитуриентската вечер на Мони, а в момента текат всички приготовления и събития, предшестващи една от емблематичните вечери на всеки човек.

Прави впечатление, че Симона Загорова е облечена много стилно. Тя вече се щракна с тоалета си за довечера, видя Kliuki.bg. Мони ще носи дълга бална рокля в пастелен цвят с малка бална чантичка. Девойката обаче явно не държи толкова да има кой знае каква прическа, което показва стил. За разлика от много абитуриентки, щерката на Илия и Глория е решила да бъде с по-семпла прическа, като дори е вързала косата си.

Примата на попфолка вече написа в социалната мрежа, че много се гордее с момичето си. Няма и как да не е така, защото що се отнася до визията – Симона Загорова е наследила доста от Глория. И двете са със среден ръст, но с добре оформена женска фигура. Очевидно Мони е държала някаква специална диета за своя абитуриентски бал, тъй като преди месеци беше доста по-закръглена.

Въпреки своята популярност, дошла най-вече заради майка й, Симона Загорова не е високомерна девойка, за което подсказва и балният й тоалет, който е много стилен и присъщ на момичета, които не са така популярни.

„Симона е красива, но и много човечна. Никога не се е хвалела с майка си и с парите й.“ – споделят съучениците й.

Оттук нататък предстои по-трудното, а именно да си вземе живота в свои ръце. Тя вече започна да изкарва сама пари, след като направи няколко участия по заведения. Мечтата на Симона Загорова е да стане популярна певица, но стилът й е по-скоро джаз и поп. Също така Мони мисли да доразвие музикалното си образование в Консерваторията.

Прелестна Симона Загорова като млада абитуриентка

Прелестна Симона Загорова като млада абитуриентка

Симона Загорова позира преди абитуриентския си бал

Симона Загорова позира преди абитуриентския си бал

Глория се радва на порасналото си момиче

Глория се радва на порасналото си момиче

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Абитуриентката Симона Загорова възхити мъжката част на България (СНИМКИ)”

 1. Nadejda Edna

  юни 14. 2015

  Сладурана 🙂

 2. BLADE

  юни 14. 2015

  Селска слава. Вари го, печи го, цървулът трандафор не става!

 3. знаещ

  юни 14. 2015

  Можеш да избягаш от село но селското от теб никога.

 4. нини

  юни 14. 2015

  не е страшно гражданин да стане селянин, но селянин да стане гражданин е ужасно

 5. Габи

  юни 16. 2015

  Какви са тези просташки коментари?! Момичето е хубаво,стилно облечено.

 6. Лора

  юни 16. 2015

  В действителност това момиче си е доста грозновато. Не вярвам някой мъж да се е впечатлил от нея, камо ли пък цялата мъжка половина на България. Имаше много по-красиви и стилни момичета на баловете тази година. Не ни занимавайте с грозната щерка на Глория

Добавете коментар