Тъжна вест обиколи страната ни!

Тъжна вест обиколи страната ни!
5 (100%) 2 votes

Тъжна вест обиколи родната ни страната! През нощта България загуби един от знаменитите си изпълнители, родни таланти и прекрасна личност – Борис Гуджунов.

След боледуване и престой в болницата, сутринта БТВ излязоха с трагичната вест, както пише и изданието „24 часа“. Освен това първа в социалните мрежи популярната естрадна изпълнителка Йорданка Христова излезе с публикация, че сме изгубили скъп човек. „Сякаш нещо в душата умира, когато загубим скъп човек“ – написа певицата.

На 73-годишна възраст си отиде един талант и име в родната музика. Преди около месец той беше приет по спешност в болницата, едни от последните му публични думи бяха, че е зле, коментира „Молете се за мен“.

България загуби един талант и личност - Борис Гуджунов си отиде

България загуби един талант и личност – Борис Гуджунов си отиде

Няколко факти за забележителната кариера на Борис Гуджунов: Завършва образованието си във ВИТИЗ „Кръстю Сарафов“, а също и Школата за български естрадни изпълнители при националното радио. Един от най-знаковите и известни в годините естрадни творци и изпълнители. Помним го още с триото „БО БО БО“, създадено през 90-те години, където още пееха Боян Иванов и Борислав Грънчаров. Печели редица награди и признание. Едно от тях е през 1998 година – награда на фестивала „Златния Орфей“. Любопитен факт от биографията е, че Борис Гуджунов е също участник в тежката катострофа преди години, при която загива друго знаково име в музиката Паша Христова, но той по чудо и за щастие оцелява и живее години след това, припомняме от Клюки.бг.

Талантлив и всеотдаен изпълнител и харизматичен човек

Талантлив и всеотдаен изпълнител и харизматичен човек

Трагичната вест днес разстрои много българи и редица от неговите почитатели. Въпреки че беше възрастен вече, той е любимец на не едно поколение от нас българите. Нека го помним в най-хубавите му години и нека си пожелаваме още много талантливи хора като него да има България за в бъдеще. Поклон пред светлата му памет!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар